lørdag 1. desember 2018

Long time, no pludring


Påska varer visst helt til jula her i pludrebloggen, og jeg har nesten glemt hvordan jeg skriver et nytt innlegg. 


Men tro ikke at jeg har glemt bloggen. Jeg har faktisk savnet bloggingen ganske mye. Facebook, snap og instagram er hyggelig og nyttig på sine vis, men er noen reale tidssluk uten at jeg helt vet hva jeg har igjen for det. Jeg savner det mer gjennomarbeidede og varige ved bloggen.

Så her er jeg igjen, og tar fatt på nedtelling mot jul sammen med dere som finner veien inn her. Det blir baking og julegodter, gaveideer, mimring og tanker rundt jul. Og garantert noen avstikkere som ikke handler om jul i det hele tatt.

Fredelige puslerier kan trengs. Vi har hatt en tøff høst og mistet to familiemedlemmer (først min 49 år gamle svoger i begynnelsen av oktober, og for halvannen uke siden min eiegode svigerfar). 

Vi får ta tiden vi trenger til å finne en ny rytme på hverdagen. Og samtidig glede oss over alt som er fint, og at julen kommer med alle sine gleder og fullt hus med barn og barnebarn. 

Bildet er en detalj fra familiens adventskalender, som ikke er i bruk nå som det bare er idErik og meg i huset. Men den er en kjær hjemmelaget tradisjon, og du kan lese mer om kalenderens tilblivelse her.4 kommentarer:

 1. Hei! En trofast leser melder seg, og gleder seg til å være med på reisen. Høsten deres høres ut til å vært tøffe tak, det er som du sier, godt å sitte ned og pusle med noe i tøffe tider.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å ha deg her, Monstermønster :-)

   Slett
 2. Imponerende og utrolig sjarmerende kalender! Gleder meg til å følge deg i desember, hyggelig at du er tilbake!

  SvarSlett