tirsdag 12. mai 2009

Noe å drømme om
Er ikke dette serviset nydelig?

Bokklubben har mer enn bøker, ja :-)


11 kommentarer:

 1. Det var vårlig og fint! Du, på søndag bakte jeg det krydderbrødet du hadde oppskrift på her for noen dager siden; det ble kjempegodt! Vi hadde bursdagsselskap hjemme og det var en del av tilbehøret til spekematen, gjestene skrøt veldig av brødet:-) Det kommer jeg garantert til å bake igjen! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott servise!
  Så flott dekor:)
  Herlig blogg du har også,likte så godt de hjertene du har laget.
  Håper det er greit at jeg legger deg til på blogglista mi.
  Konkuranse hos meg om du vil bli med..
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så søtt. Jeg har blitt så glad i roser og småblomstret mønster, men det er jo i vinden og man lar seg påvirke. Ha en fin dag :0)

  SvarSlett
 4. Så søtt! Det minner meg litt om Tilda-stoffene fra Panduro, og de er jo ikke å forakte ;-)
  Også er jeg så glad i etasjefat. Stina

  SvarSlett
 5. Å,så fint det var!! Har siklet på det serviset jeg også...Du, de var så utrolig fine de hjertene du har laget, forelsket meg litt i de ,jeg...Som alltid ,kjempe hyggelig å være på besøk i bloggen din!

  SvarSlett
 6. Jätte söt servis.
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvarSlett
 7. BARE så du vet det så FINNES DEN!!! og den er der enten du vil eller ikke. Og den er så gooood!!! mmmmh.. sjokoladen bare smeeelter på tunga... Og kjeksen er så god.. og du bare måååå ha mer enn ett flak! Det er tross alt bare 16 kalorier i hvert flak :P Skal spise en god del flak for å oppnå det daglige på 2000 :P (Står det på pakken :P)

  SvarSlett
 8. Hei Hanne og tusen takk for trøstende ord!!!

  Klem fra Bea i Danmark

  SvarSlett
 9. Å det var eit nydelig servise ja.
  Eg las i bloggen til Tove i Tankar i ein kvardag at din elste tar eksamen i matte i morgå. Syns det var artig fordi min elste jente tar eksamen i matte i skrivande stund og vi er alle så spennt. Ho blir ferdig med 10 klassi nå til våren. En epoke snart over og det er så rart...tida går jammen fort.
  Ha en strålande dag!!!
  Klem

  SvarSlett
 10. Heia.
  Du verden, det er visst en stund siden jeg var medlem i bokklubben:) Serviset ser jo nyyyydelig ut. Har du kjøpt det, eller??
  Jeg kikket litt på hjertepynten din, og de var virkelig søte. Jeg har både nåler og ull, så egentlig er det jo bare å henge i:)
  Nei, jeg mangler jo isoporhjerter....

  Ha en deilig dag du også.

  SvarSlett
 11. Blir alltid glad når ett nytt fjes legger igjen en kommentar på bloggen min. Da åpnes samtidig ett nytt vindu for meg til en annen blogg. Rekker ikke å lese så mye nå for nå er det kjøring på fotball og sånt, men vær du sikker - jeg er tilbake før du aner ;).

  SvarSlett