mandag 11. mai 2009

En tøtsj av glamuuur


En av mine favorittbloggere - glamourbibliotekaren - har gitt oss lesere en flott utfordring: "Bruk dine fine ting i stedet for å la dem støve ned"-uka.

Og nå er vi mange som har kastet våre Ingerid Sletten av Sildejord-tendenser over bord og hentet fram alt som det ellers er fristende å spare på.

På ukas Dag 1 har jeg pyntet meg med vakre sølvsmykker som jeg fikk til jul fra mannen min samme år som vi hadde høstferiert på Mallorca. Han hadde merket seg at jeg siklet litt ekstra ved boden til en lokal smykkekunstner, og hadde sneket seg tilbake og handlet uten at jeg oppdaget det. (idErik er KJEMPEflink med gaver!)

Det var et lykkelig gjensyn da jeg åpnet julegaven. Likevel har disse smykkene vært altfor lite brukt.

Jeg er ikke akkurat redd for å slite dem ut, slik salig Ingerid var med sin hue av farvet ull. Men i pur rutine og latskap er det fort å la hverdagene bli unødig trauste og festdagene unødig få. Takk for påminnelsen, glamourbibliotekaren!

Kom an, jenter. Fram med godbitene som nesten er for fine til å brukes!


5 kommentarer:

 1. En tankevekker.....man bør ikkje vente med å bruke sine fine ting...Kvifor la dei støve ned??? :)
  Fine var dei.
  Og hjerta i innlegget nedom var nydelige.
  Ha en fin kveld Hanne
  Klem

  SvarSlett
 2. Dette var et fint tips, vi kan ta flere slike uker. Jeg har blitt mye flinkere med årene og bruke det jeg har - selvom jeg føler at jeg ikke har "råd" til det.

  SvarSlett
 3. Anna Lisa sa akkurat hva jeg hadde tenkt og skrive om både smykkene og hjertene, så da skriver jeg bare under henne og ønsker deg en fin kveld! :)

  SvarSlett
 4. Og nå ser jeg at hun har ønsket deg en fin kveld hun og!:D Snakk om samtenkt!!

  SvarSlett
 5. Akk ja, disse glamuurtingene er ikke alltid like enkle å henge på seg. Har en del som ligger og glimrer, og av og til tar jeg det på for så å ta det av igjen like raskt. Synes jo det er pent, for ellers hadde jeg ikke kjøpt det, men likevel får jeg følelsen av å være juletre. Men det er pent på andre.........Synes det er kjekt om vinteren, for da bruker jeg skjerf, sjal og pulsvanter som pynt, men om sommeren kan man jo ikke sprade rundt i dette.

  Sølvpynten din var også pen.

  SvarSlett