mandag 18. mai 2009

Koselig post!Jeg har fått mai-pakke fra Hemmelig Venn i Hobbyboden!


I gaven lå det fire nøster godt Mor Åse ullgarn, to i gult og to i marineblå. De blir nok tøfler.

Det var også en snerten liten pung med dinglende DIAMANT,
og oppi pungen fant jeg sannelig en "Rett i k(r)oppen" og en knapp/spenne til å træ på et skjerf eller strikkesmykke.
Jeg ble kjempeglad for alt sammen! Og pungen har allerede flyttet inn i håndveska mi. Altfor mange veskefór har fått medfart av de mange kulepenner som til enhver tid ligger og slenger i veska mi. Nå har jeg fått pennal! Og her kan til og med brodersaksa få plass.


Vennen er i utgangspunktet hemmelig. Men med underskrifta "Trekkfuglen" gjetter jeg på Kari A, som veksler mellom å bo på Tenerife og i Vesterålen.

Tusen tusen takk!


6 kommentarer:

 1. Så heldig da, koselig med pakker i posten!
  Flott pennal:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Koselig og praktisk pakke du har fått.

  Ja jammen bra eksamen er over.
  Så artig at jenta di likte hjerta mine. Sei til ho at det er best å sy dei først og så klippe dei ut etterpå. Eg bruker å tegne eit hjerte på eit firkanta dobbeltstykke. Så syr eg etter tegninga, der etter klipper eg og snur.
  slik syns eg dei blir finast.
  Ha ein fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 3. Flott pakke i posten, det er jo så spennende hver gang..Jeg venter på overraskelse i posten jeg også..Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 4. Det var en super pakke! Det er nesten utrolig hvor mange penner og annet som samler seg opp i ei veske på kort tid, lurt å ha noe å samle dem i:-) Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 5. Ingen tvil, dette var ting å bli glad for. Kjenner til det med kulepenner som lever sitt eget liv i håndvesken ja. De setter sine spor.........

  SvarSlett
 6. Pennal til veska og garn til strikketøfler til gulvkalde hus. Jeg er glad du likte presangen. Ikke alltid lett å finne på noe selv om ønskelista er både lang og fyldig :-)

  SvarSlett