onsdag 11. november 2009

Utseendet er ikke alt


Dette er Julegavetipset med stor J til alle som er glad i turliv som både innebærer tung sekk, motbakkesvetting OG deilige, lange pauser rundt bålet.

Alle vet at vi bør bytte til tørre klær før vi setter oss ned og raster. Det har jeg gjort i alle år. Svett ulltrøye av, frisk og tørr ulltrøye på. Og så godt med tørre, varme klær utenpå der. Likevel har jeg ikke nytt pausene med samme velbehag som idErik.

Fryser du ikke i det hele tatt? har jeg spurt, mistroisk og en smule misunnelig.

Eeeeh. Nei. Men se her - ta helseulltrøya mi. Den er HELT fantastisk, har idErik svart. Og som den villmann og gentleman han lykkeligvis er, har han skrellet av seg alle sine klær (ja, på overkroppen da), og latt meg overta helseulltrøya.

O nytelse. Den er utrolig varm og god.

Sist jul fikk jeg min egen. Helse i hvert hull, trivsel i hver tråd, og VARME!

Den ser riktignok ikke ut i måneskinn, og den kommer kun i herremodell. Jeg skotter alltid over skulderen før jeg kler den på, for å forvisse meg om at ingen ser meg, før jeg rekker å smette en vanlig ulltrøye over. Men utseendet er som kjent ikke alt. Forfengeligheten viker for fornuft og nytelse.

Ønsk deg en slik til jul, du også, hvis pausekomfort er viktig for deg. Men ønsk allerede nå, for trøya må sannsynligvis bestilles direkte fra Janus. idErik fant den i hvert fall ikke i noen butikker her omkring.


13 kommentarer:

 1. Tja...vet ikke om den kommer øverst på min ønskeliste selv om jeg liker å gå på tur. MEN,jeg er glad for å høre at noe som ser så kjipt ut er så NYTTIG! Kos deg på tur, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 2. Og at det er en nyttig ting, kan ingen komme fra, haha! Jeg har super-helsetrøye fra 90-tallet og ulltrøye med superhelsetrøyefor, men ingen ull-helsetrøye. Det skal jeg jammen ønske meg! Jeg gjør som deg - sjekker at ingen ser før jeg vrenger av meg fleecen for å skifte undertrøya. For lekkert er det ikke... ;)

  SvarSlett
 3. Kjempetips!! Jeg fryser alltid når vi stopper for å kose oss rundt bålet. ;-)
  Hva skulle jeg gjort uten bloggen din. ;-)

  SvarSlett
 4. Hm, prøver å se den for meg med mange farger på... kanskje....

  SvarSlett
 5. Dette blir nok den nye trenden i år- så damer nå vet dere hva som ligger under maaaaaaaange juletrær i år!
  At dette er et supert tips tviler æ ikke på.
  Varme i hvert hull!

  SvarSlett
 6. Takk for tips! Jeg er en skikkelig frossenpinn, så denne hadde ikke vært dum. Ha en fin kveld! :)

  SvarSlett
 7. jeg er også frossenpinn, kanskje jeg må skaffe meg en sånn jeg også... hmmmmm...

  SvarSlett
 8. Kjempebra tips:) jeg som er så mye ute MÅ ha en slik. Visste ikke at de fantes lengre jeg. Disse har jeg forbundet med eldre menn:)) Forfenglighet tilside når de gjelder ullunder:)
  Ha en flott varm kveld:)

  SvarSlett
 9. Utseende er ikke alt, nei. Det var det jeg sa til damen i kjøttdisken da jeg fikk en hel grillet kylling til prisen for en halv i sted fordi den i følge damen "så litt lei ut".... *fnis*

  SvarSlett
 10. For et herlig innlegg, om noe som i utgangspunktet er litt kjedelig;)hihi....men er så enig med deg, at den er (g)ull verdt:) Jeg har en liten karriere fra Forsvaret, og en fra østlandet fryser når man blir stasjonert i indre troms:) jeg hadde et dusin av disse,kjempe gode og ha når man var ute i felten og på øvelse....Under NATO øvelsen brukte jeg den hver dag, men hadde med meg flere da. kunne blitt litt drøyt og gått i den samme i 14 dager, hoho:) Nå vet jeg ikke helt hvor de har tatt veien, har jo blitt noen flyttesjauer siden den gang, mulig de har blitt et offer, "for ting jeg ikke lenger trengte" pappesken eller posen...ha en flott kveld.klemmer fra Monja. Ps takk for hyggelige kommentarer på bloggen min, enig det at Emma Elines øyevipper er laaange....den heldiggrisen:)

  SvarSlett
 11. Hm, dette høres ikke dumt ut. Kanskje en julegaveide til min friluftsinteresserte sønn....

  SvarSlett
 12. Helsetrøyer skal man ikke kødde med!!
  Er herrrlig å lese et så ærlig innlegg ;D
  På kalde vinterdager må jeg bare innrømme at jeg sniker meg i skapet til gubben og tjuvlåner netting-longsen hans. Er helt supre!!

  SvarSlett
 13. Begge guttene mine ønsker seg en slik en til jul i år. De synes de er så stilig!

  SvarSlett