lørdag 28. desember 2013

Spa in a jar


En glasskrukke kan fylles med nesten hva som helst, og bli til en spennende presang. Etter et søk på nettet har jeg inntrykk av at dette er ganske mye brukt i andre land.

Her har yngstedatter (18) laget "Spa in a jar" til sin jevngamle bestekusine. En krukke fylt av nødvendigheter og nytelser til en fredelig stund på badet. At det er full fargematching er selvsagt ingen tilfeldighet :-)

Dette er en gave det kan være lurt å planlegge litt tid i forveien; i hvert fall hvis du ikke bor i en stor by der "alt" er å få tak i "hele tiden". Siden man ønsker å lage en variert krukke er det fint å benytte reisestørrelser. Du kan også kjøpe små refillflasker/-bokser og fylle dem med noen av dine egne favoritter. Hint: Noen hotell har ganske luksuriøse småprodukter på badet, som vil passe fint i en slik gave.

Vi har hørt at det var stor stas på julaften etterhvert som bestekusine utforsket krukkens innhold- og hennes eldre søster (24) fant straks ut hva hun skulle ønske seg til bursdagen i mars.

I akkurat denne krukken befant det seg såpe, sjampo, balsam, hårkur, badesalt, tre pakker ansiktsmaske, lyspyl, oppskrift på hjemmelaget sukkerskrubb til lepper og hud, neglefil, tåskiller, badekuler og bodylotion. På toppen en luksuriøs badebombe fra Lucky Duck, og det hele matchet med en prikkete og supermyk vaskeklut fra Boots apotek. Og så en turkis kjærlighet på pinne, for helhetsopplevelsen.

En gave jeg tror jenter i alle aldre vil sette pris på. Det ville i hvert fall jeg!


3 kommentarer: