tirsdag 24. desember 2013

Gledelig jul!


Det er den tiden på året da det legger seg et forstørrelsesglass over alt som er fint og godt i livet mitt. Jeg er så glad for dette lyspunktet midt i årets mørkeste uker.

idErik har kjøpt et kjempefint juletre. Det er som hentet rett ut av et julekort, og så stort at vi må holde oss slanke gjennom jula, etters risikerer vi å bli fanget i stua. Haha.

Jentene har pyntet treet med vår mangslungne juletrepynt, samlet gjennom mer enn førti år - de hengte på kuler og figurer så lenge det fantes ledige greiner. Annethvert år er det også glitter på treet vårt. Det er forhandlet fram av idErik og yngstejenta, som så absolutt synes glitter hører med. Den andre halvparten av husstanden synes det motsatte :-) Men fint ble det!

Stabler av pakker ligger nå og venter. Ribba er klargjort og skal snart i ovnen. Etterpå blir det riskrem og rødsaus. Nam!

Jeg ønsker alle lesere ei riktig god jul. Om noen dager skal jeg blogge tips til hjemmelagde julegaver (som jeg av naturlige årsaker ikke kan blogge enda).4 kommentarer: