lørdag 19. juni 2010

Ah - for en dag!


Ikke én time har jeg spandert på fotball-VM.
Derimot har jeg fått med meg det aller meste
av bryllupssendingene i dag.
Og for et drømmebryllup.
Vakkert, vakkert, vakkert!

Gratulerer!
10 kommentarer:

 1. Hei Hanne
  Ja, har fått med meg det meste av bryllupet jeg også... Aldeles nydelig, både Victoria, Daniel, kjolen - rørende og nydelig... Flott representert også av Mette Marit, syns hun var nydelig i dag :) Herlig dag... Jeg ønsker deg en fortsatt fin kveld, og ha en strålende søndag. Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Ja, jeg så også på, snufset litt og strikket feil...

  SvarSlett
 3. Det gjelder å prioritere. Fotball er det minst viktige av ikke viktige ting her i verden, bryllup derimot ;) Iallefall alle kjolene, de må vurderes nøye :)

  SvarSlett
 4. jeg og jentene har spist kake og sett en ekte prinsesse få sin prins. Men jg tror jeg begynner bli gammel eller no, for jaggu kom det en tåre og to da seremonien var, og talene da!!! Usj....!!!
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 5. Jag tycker nästan att det finaste med bröllopet var att Daniel grät i kyrkan. Och så läste jag hans tal till Victoria i tidningen idag och då började jag bannemej lipa.

  SvarSlett
 6. Først: Takk for hyggelig kommentar i bloggen min :) Slikt varmer!
  Godt å se det er flere enn meg som prioriterer slik! Jag har ikke sett en eneste fotballkamp, - men jammen satt jeg pal i går og så på bryllup, strikket og snufset litt.... :) For et nydelig par! Og for en vakker ramme rundt bryllupet: været, folkehavet, musikken, stemningen, - ALT! Sukk ...

  Og jammen måtte jeg ikke se reprisen i dag også... jaja. :)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 7. Jeg var på seinvakt i går, men fikk med meg litt sånn i forbifarten. Og så litt på reprisen i dag. Det er et flott par, og Daniel ser ut som en snill mann med mye omsorg.

  SvarSlett
 8. Må jo bare flire, Hanne. Jeg tror vi har mye likt å bedrive. Jeg var også med der i Stockholm hele dagen....via en liten tv på hytta. ;-)
  En nydelig opplevelse med et flott ungt par som kler hverandre og kommer til å få et godt liv sammen...tror nå jeg. ;-)

  Alt godt fra Eirin

  SvarSlett
 9. Kjolen hennes var bare helt nydelig. Enkel og overdådig på en gang!!!!!

  SvarSlett
 10. Vi har vært på hytten i helgen, uten tv! Takk og pris for fotballfrie kvelder...men hadde vi vært hjemme hadde jeg nok tittet litt på brudeparet:) Forøvrig har jeg sett mange flotte bilder av det nydelige paret:)

  SvarSlett