lørdag 26. desember 2009

Et fantastisk påfunn

Brit, med bloggen "Brits små puslerier", tok et fantastisk initiativ inne på Hobbyboden i høst: Hun startet kalenderbytte mellom hobbyglade damer. Selvsagt måtte jeg melde meg på.

Brit har påtatt seg hele jobben med å utforme retningslinjer, ta imot påmelding, fordele venner og ellers administrere det hele. Hun fortjener klem, applaus, ros og alt som godt er. Tusen takk, Brit, for at du gjør alt dette for oss!

Min kalendervenn ble Ajende, som bor dels i Tromsø og dels i Fredrikstad. Og hun har vist seg som en oppfinnsom, raus og ikke minst fingernem kalendervenn.
.


Hver dag i advent har jeg kunnet åpne en hyggelig overraskelse fra henne, gjerne ledsaget av en liten "gåte" eller noen hyggelige ord.

Det skal sies at hele familien (idErik inkludert) var svært spent da jeg åpnet gaven 21. desember. På pakkelappen stod det nemlig: "Sett det på trusa di - og se reaksjonen". I denne pakken lå en stykke nydelig elstastisk blonde!

Jeg har i tidligere innlegg vist fram flere av gavene. Se her, og her, og her og her.

Den siste halvannen uken av kalenderen har blant annet bydd på superdelikat såpe, et nostalgisk skrin, sjokolade, mangefarget garn, duftpose med monogram, hudpleie, heklet håndkle og laminerte oppskrifter.

Og på selveste julaften: Myke og deilige pulsvarmere.

Tusen, tusen takk for følget, Ajende. Vi kjente ikke hverandre fra før, men du har virkelig truffet blink! Du har laget en fantastisk kalender til meg og satt en ekstra spiss på de koselige førjulsukene.

7 kommentarer:

 1. Tusen takk Hanne for veldig koselig oppmuntring. Det å ha en egen kalender er virkelig en glede , det tror jeg alle vi som har vært så heldig å ha en denne måneden har opplevd:)Og det er utrolig morro å se hvor forskjellig vi løser utfordringen å gi kalendergave til hverandre:)
  Kos deg videre i julen:)

  SvarSlett
 2. Du har fått utrolig mye fint i kalenderen din, jeg angrer på at jeg ikke meldte meg på :) Den første julekurven din i innlegget under var så utrolig søt. Morsomt med slike minner. Du og dine må ha en fortsatt flott jul!

  SvarSlett
 3. Romjulshilsen og romjulsklem til deg fra meg*
  Jeg kom aldri så langt at jeg rakk det før jul.....
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 4. Så utrolig mye flott du har fått! :) Mulig jeg melder meg på dette neste år jeg og... Må si det frister!
  Ha en fortsatt god jul!
  Og... det ligger en aldri så liten award til deg i bloggen min.
  Mammamiiaklem :)

  SvarSlett
 5. Du har fått mye fint i kalendern din, jeg håper virkelig dette skjer igjen i neste år for då vil jeg gjerne vare med på dette.
  Jeg ønsker deg en fortsatt fin jul.

  Pernilla

  SvarSlett
 6. Så fin blogg dette var,virkelig moro å titte innom her!Ha fortsatt fine juledager!
  Klem Janne

  SvarSlett
 7. Dette hørtes trivelig ut. Hvem har sagt at man skal slutte med kalender fordi om man er blitt voksen....

  SvarSlett