mandag 7. desember 2009

Fredag, lørdag, søndag


Hele familien har hatt en proppfull og knallkoselig førjulshelg i Oslo, og da jeg kom hjem i går kunne jeg åpne TRE kalendergaver: Søte papirlommetørkler, New Energy-sjokolade og de nydeligste hekleblomster som kan brukes til dekorasjon. Tusen takk!

Helgen rakk til litt av hvert, som dere kan lese mer om på min datters blogg.
Blant annet sitter jeg nå og ønsker at Food Story vil etablere seg med kafé på mine hjemtrakter!


7 kommentarer:

 1. Nå har jeg vært inne på din datters blogg og det høres ut som dere har hatt en flott helg. Hun skriver veldig godt også og nå har jeg lagt henne inn på listen min over blogger jeg besøker. Er litt artig å følge med på en ung blogger også, og så har jeg to tenåringsbarnebarn selv.
  Ha en fin dag og en flott førjulsuke.

  SvarSlett
 2. Hei Hanne! Skjønner at dere har hatt ei kjempeflott helg i Oslo. Jeg har lest datterbloggen også. ;-) Har aldri hørt om Food Story, men det høres ut som noe vi burde ha her i Tromsø også. Vi får sammen jobbe for at de finner veien mot nord. God klem, og god uke.
  (ligger jeg på blogg lista di?)

  SvarSlett
 3. Så koselig med en oslotur og adventsgaver! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Hei igjen
  Nei mine barnebarn blogger dessverre ikke. Den eldste er bare opptatt av spill på PC (WOW, LAN o.l.) og den andre bruker ikke PC så mye, der er det bare venninnegjengen som teller. De to er så forskjellige som det går an, men begge er veldig snille og omtenksomme da.

  SvarSlett
 5. Stikker innom for å ønske deg en fin uke!

  SvarSlett
 6. Åhhh, for en helg dere har hatt...Også så koselig med kalendergaver...
  Ha en finfin uke :-))
  Klemz fra Sissel

  SvarSlett
 7. Nå har jeg kost meg her hos deg igjen, og som alltid så mye flott å se på og lese om! Jeg skal selvfølgelig også ta turen innom datteren for å høre mer om hva dere driver med. Jeg ble bare så fascinert av kalenderen deres, det var jammen ett flott stykke arbeid! Imponert. Ha en flott adventsuke!

  SvarSlett