fredag 18. september 2009

Smykker på reise


Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på innlegget om smykkeskapet. idErik måtte få lese hva dere skrev, og riktig blomstrer over alle godordene! (og de er vel fortjent - han ER fantastisk!)

Jeg lovte å vise hvordan jeg tar vare på smykkene på reise. De har nemlig ikke godt av å ligge å skrangle i toalettmappen eller vesken heller.

Løsningen fant jeg på Løvold i Bodø, som selger fiskeutstyr! Smarte sluk- og flueskrin, som er delikate, gjennomsiktige og har små rom som kan åpnes uavhengig av hverandre. De finnes i flere størrelser.

Jeg oppdaget skrinene da idErik hadde kjøpt slike for å ha i fiskeveska, og de er helt ypperlige til øredobber og ikke altfor store smykker.

Stabler med slike skrin var faktisk forløperen til smykkeskapet mitt. Nå bruker jeg dem som "fjernlager" for barndommens sølvskatter, og for å holde orden på øredobber på stift.
Og som sagt: som reisesmykkeskrin. Praktisk!10 kommentarer:

 1. Hei Hanne! Så du hadde vært innom i bloggen min, kjempekoselig! Er stadig innom her hos deg, men har ikke vært så flink å legge igjen spor etter meg. Lover å bli flinkere! :)

  Kom plutselig til å huske at du her for en stund siden nevnte i et eller anna forum at du har en super oppskrift på müsli. Kunne du tenke deg legge den ut her, evt. sende meg den?

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentaren Hanne. Det er en fin blogg du har.

  God helg:-)

  SvarSlett
 4. Så smart dette var. Mye nyttig vi kan finne på slike butikker.

  SvarSlett
 5. Dette var ett smart tips:) Ønsker deg en riktig flott helg!!

  SvarSlett
 6. Hei Hanne og takk for besøket :o)
  Smart det smykkeskapet ditt da! Det ble jeg imponert over!
  Nei, jeg lager ikke sitronfromagen fra bunnen av. Det gjør Freia like godt som jeg, og til hverdags syns jeg det er greit at den ikke innholder så alt for mange kalorier også....
  Men jeg syns også det er godt om du blander sitrongele med pisket krem også. Den er jo ikke kalorifri da :0)
  Men jeg bruker i alle fall den varianten når jeg lager fromage som fyll i en skål fylt med rullekake. Det er snadder det.
  God helg og varme tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 7. Det var jo genialt, og supert til reiseskrin:)

  SvarSlett
 8. Så smart! Sikkert lurt til andre småting også. Ha en flott helg!

  SvarSlett
 9. Det der var jo lurt. Og så ser man hva som er oppi gjennom esken også.

  Ha en flott helg!

  SvarSlett