mandag 7. september 2009

Ordning&Reda


En gjennomsnitts familie på fire (hvorav tre pynteglade damer...) har ganske mange par sko. Og hvor i all verden skal vi gjøre av dem, uten at de blir liggende i dunge og trykke hverandre flate?
Løsningen var å finne i Bokklubben, av alle steder. Jeg kjøpte inn et klassesett med gjennomsiktige skoesker, som kan stables i bunnen av husets garderobeskap.
Ett problem mindre!

12 kommentarer:

 1. Å slike skulle jeg jo så absolutt ha! Vi er tre jenter i familine, som da inkluderer fin sko, sommer sko, vinter sko, støvler, joggesko osv...
  Må vel sjekke ut bokklubben nå da :)

  SvarSlett
 2. De var supre. Jeg er en av de som har skodilla og oppbevaring er et problem. Har ikke noe sted å sette skoskap heller, så dette var kjempesmart. Takk for tipset og ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. God løsning dette- å så gjennomsiktig, så praktisk.

  SvarSlett
 4. Kor lurt!! Har kjempeproblem med sko til en familie på 5, så sånne må eg ha:-)

  SvarSlett
 5. Vi har skoproblemer her i huset også, dvs. det er vel mest meg. Jeg er eneste hunkjønn i huset, og den eneste som har skodilla, men det blir uansett rotete i skoutvalget. Dette var ikke dumt, og så var det kjekt at eskene var gjennomsiktige.

  SvarSlett
 6. De var kjempesmarte !!! Sånne skulle jeg nok hatt en del av selv. Hva er det med oss damer og sko egentlig ??? Blir for øvrig alltid sulten når jeg er innom bloggen din, er så mange fine matbilder her, hehehe.
  Det ligger en award til deg i bloggen min :)
  Ha en flott uke !!!

  SvarSlett
 7. Skoesker er jo det beste i heile verda, iallefall for meg som har 50 par+++++++

  :)

  SvarSlett
 8. Så kjempe smart. Dette var et tips jeg må ta med meg videre. :D

  SvarSlett
 9. Så kjempelurt. Den som bare hadde et skap å ha alle de fine eskene i.
  Du blogger mye fint. Takk for hilsen hos meg.:)

  SvarSlett
 10. Hei.:) det der var veldig smart ;) kor man får tak i disse her ? fin blogg.
  hilsen meg =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de er veldig smarte. Som sagt kjøpte jeg mine gjennom Bokklubben, vet ikke om de fortsatt har sånne. Men du får kanskje tak i den på Åhlens el.l.? Lykke til!

   Slett