onsdag 1. januar 2014

Sååå - dere kommer for maten


Når man driver en blogg er det morsomt å følge med på besøkstallene, og se hva som gir utslag i den ene eller den andre retningen.

Desember er definitivt den av årets måneder hvor flest finner veien hit, gjerne på jakt etter oppskrifter på noe søtt. Svært mange kommer via oppskriftbasen alleoppskrifter.no, hvor blogginnleggene mine blir vist. Andre kommer fordi de har googlet det de er på jakt etter.

Av pludrebloggens ti på topp er det faktisk bare ett innlegg som ikke handler om kaker eller konfekt, og det er fjorårets rydde-føljetong.

Innlegget om hjemmelaget snickers ble linket fra VG, brakte bloggen til nye høyder og har til nå hatt 35.506 sidevisninger. (Det var også her det ble høyest puls i kommentarfeltet. En uvant opplevelse.)

Nummer to på lista er "Supergode mintkuler", med 9.468 visninger. Denne oppskriften ble kopiert av en annen blogger, som i sin tur fikk mintkulene linket fra VG. Det har generert mange besøk.

Deretter følger
Pludrehanne rydder og kaster (6.614 visninger, 89 kommentarer)
Bedre enn Bounty (6.357 visninger, 27 kommentarer)
Farvel til kuleprøven! Fløtekarameller (3.477 visninger, 42 kommentarer)
Til å spise opp! Bringebærkonfekt (3.291 visninger, 8 kommentarer)
Årets nykommer. Snickersaktig konfekt. (3.070 visninger, 7 kommentarer)
Seige og gode kransekakepinner (2.993 visninger, 4 kommentarer)
Svigermors romkake (2.755 visninger, 7 kommentarer)
Knallgode risboller (2.256 visninger, 2 kommentarer)

Alle er hjertelig velkommen, uansett hva som bringer leserne hit. Jeg vil fortsette å drive en altmuligblogg, som speiler mine ulike hobbyer, interesser og meninger.

Hva liker du best å lese om i pludrebloggen?


9 kommentarer:

 1. Wow, så mange kommentarer du får, heldige deg! Jeg følger med i bloggen din da den er så allsidig og ikke bare interiør eller mat, men litt av hvert! Godt Nyttår til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar, og godt nytt år til deg også :-) Så fint at du setter pris på variasjonen.

   Slett
 2. Super blogg du har, ønsker deg et godt nytt år

  SvarSlett
 3. Tusen takk, sommertid - så kjekt å høre at du liker at jeg hopper snart hit og snart dit. Det hender jo jeg spekulerer på å strømlinjeforme bloggen mer, kanskje dele den opp i en for mat og en for hobby. Men hvor skal jeg da gjøre av alt det andre?? Vi får bare fortsette å være spent på hva jeg har på hjertet, både du og jeg :-) Godt og kreativt år ønskes deg også!

  SvarSlett
 4. Koselig blogg uansett ! Og Godt Nytt År, foresten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det - veldig hyggelig å høre!

   Slett
 5. Oppskriften din på kanelboller for noen år tilbake gir verdens beste boller! Har nesten alltid en ladning i fryseren.

  SvarSlett