onsdag 15. januar 2014

Ull-bling


Vi har det skikkelig kaldt for tiden. Både ti og femten minus - og tidvis enda kaldere. Da er det godt å ha tørrved i uthuset, og vedovn i begge etasjer.

Må si det er rene luksusen å ha hjemmekontor disse dagene. Slippe å ta løs med nediset bil, nyte ovnsvarmen og ha selskap av en katt som ikke er ute flere sekunder enn hun må.

Sist lørdag besøkte jeg Brukthandelen Tia på Fauske. Der fant jeg en flott strikkejakke fra Indiska. Helt min størrelse og åpenbart lite brukt. Femti kroner. Me like!

Ekstra kjekt å kunne blinge opp ulljakken med denne glam-brosjen som jeg fikk til jul fra eldstejenta.

5 kommentarer:

 1. Det er isende kaldt for tiden - her i ytre strøk har det vært 8-10 minus pluss vind så da er det bare å kle godt på seg. Har noen gamle strikkekofter som jeg bruker - men nå har jeg lyst å strikke meg en ny. Etter jobb er det rett hjem for å fyre i ovnen.

  Burde kanskje bli flinkere til å pynte opp klær med litt bling jeg også. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så heldig du var med det "loppis"-kuppet :) Den så varm og deilig ut!

  SvarSlett
 3. Så flott bring. Deilig å kunne kose seg inne om dagen. Katta her har nesten blitt innekatt, er kun ute for å følge sønnen litt på skoleveien. Før hun kommer ilende hjem igjen

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har hjemmekontor i denne kulden ;) Og så heldig du er som fant så fin en jakke! Fint bling-bling.

  SvarSlett
 5. Huttetu, godt å holde seg inne når det er så kaldt ja!
  Og så kjekt å finne sånne skatter/kupp:) gøy med litt "bling":-)

  SvarSlett