onsdag 3. mars 2010

Senere, samme dag...


Nei, nå ble det mye sport her, altså. Jeg lover at det er forbigående. Jeg bare oppdatere (egentlig avslutte) føljetongen om jomfruhoppet i Nye Holmenkollen:

Til min glede leser jeg at Romøren beklager at han hoppet først, og at hovedpersonen selv, Anette Sagen, hever seg over hele oppstyret.

- Jeg visste at at de skulle teste bakken. Alt annet ville være unormalt. Det kunne faktisk være noe «krisegærnt» med bakken, og de ville vel ikke sette helsa mi på spill, sier den kvinnelige storhopperen diplomatisk til abcnyheter.

Flott jente på alle måter. Lykke til i kveld!


9 kommentarer:

 1. Å, så flott. Da puster vi alle ut, senker skuldrene og holdere tommelen opp for denne kule jenta. Ps. elsker tittelen din på dette innlegget!!! (Blir du med på kinaen ikveld forresten? Håper det.)

  SvarSlett
 2. Godt at du oppdaterer oss-synes jo det va dålig gjordt.......

  SvarSlett
 3. Pølsekuler har jeg kjøpt på Rema1000 :-))

  SvarSlett
 4. Det var diplomatisk! Flott gjort av Anette Sagen.

  SvarSlett
 5. Hei! Nei, så vidt jeg vet selges ikke denne noen plasser i Tromsø (nå skal det sies at jeg ikke har leita veldig hardt!). Jeg bestilte denne på www.feelunique.com, der har de fri frakt. Det tar en uke eller to (noen gang tre) før man får det, men synes personlig det er verdt det :-) Husk bare på å holde deg under 200 kroner (så slipper du å betale moms!)

  Flott blogg forresten!

  Catrine

  SvarSlett
 6. Heisann :o)

  Annette Sagen er ei flott jente ja .. helt klart. Men nå er Romøren en flott gutt også - synes jeg. Hvem som hoppet først eller ikke - bryr jeg meg lite om. Synes andre ting som skjer her i verden er myyye viktigere. At denne hoppsaken ble hovedsaken i Dagsrevyen ble for dumt. Ble nesten flau av å være norsk nå ...

  Nå skal jeg se litt mer på et par oppskrifter og filmanmeldelser jeg så lengre ned på siden din .. :o)

  Ha ei fortsatt flott uke - klemmer!

  SvarSlett
 7. Heia Annette:-) Tusen takk for koselig kommentar inne på bloggen min

  SvarSlett
 8. Ja, jeg trodde vi var sånn noenlunde ferdig med sport for en tid, og da snakker jeg om meg selv.

  Bla virkelig rasende over behandlingen Anette har vært utsatt for. Håper inderlig de ansvarlige får sin straff, for å si det slik.

  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 9. Så hyggelig at du vil være med på gi-bort-konkurransen min i retroånd ;). Kan ikke gjøre noe annet enn å ønske deg lykke til med trekningen. Hei og hopp, hilsen Nina ;)

  SvarSlett