onsdag 3. mars 2010

Ærlig talt!


Pappa Sagen er rasende, og det er jeg også.

Gutteklubben Grei kunne selvsagt ikke dy seg. Bjørn Erik Romøren og flere andre kjekke gutter med hoppmakteliten på sin side har allerede hoppet i nye Holmenkollen, under enkelt seremoniell i går kveld. De måtte jo sjekke at ikke bakken var farlig for småpikene...
Tror du det var tilfeldig at Romøren hoppet aller først??

Jeg håper Anette Sagen stiller til "jomfruhoppet" i kveld, for så å ta skiene på nakken og forlate bakken, uten å hoppe.

Enten er man først, eller så er man det ikke.
Det har ingen symbolverdi å være "nesten først".

Dette var usedvanlig nedrig. Var det noen som snakket om hersketeknikk?

Foto lånt fra abcnyheter


13 kommentarer:

 1. Ja, fy flate - er så enig!!

  SvarSlett
 2. Jeg er helt enig i at bakken måtte prøves før det offisielle hopprennet, men det kunne vel Anette Sagen ha gjort?!?

  SvarSlett
 3. Dette er så utrolig respektløst at jeg finner ikke ord! Snakker om å undergrave Anette som seriøs skihopper! Hun burde ikke hoppe i protest!

  SvarSlett
 4. Helt enig! Det var smålig gjort syns jeg, men sånn er vel mannfolk flest, de skal helst komme først, være best osv osv...
  Hadde jeg vært Sagen hadde jeg vært FLY FORBANNA!!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Enig med deg Hanne. De trenger sikkert testhoppere, men hvorfor var ikke Anette blant dem? Jeg håper hun hopper, men det gjør ingenting om en av mennene som bestemte dette må gå.

  SvarSlett
 6. Eller man kan snu på det: Gutta er redusert til testhoppere for Sagen. Hi hi.

  SvarSlett
 7. Uff
  ja ble mektig provosert når jeg leste dette jeg og ...
  Er hersjeteknikk på sitt verste
  Håper virkelig det blir følger av dette

  SvarSlett
 8. Gutteklubben grei, altså. Fyttirakkaren!

  SvarSlett
 9. Arrogant, respektløst og tåpelig!
  *Rister oppgitt på hodet og sukker*

  SvarSlett
 10. Jeg ble kjempesint da jeg leste artikkelen! Jeg så en som foreslo at hun skulle møte opp, sette seg på planken for så å sende kun skiene utfor og gå ned selv. Det synes jeg var en riktig god idé, men nå leste jeg nettopp en artikkel hvor hun sa at hun fortsatt var veldig stolt over å få være den første offiselle hopperen...

  SvarSlett
 11. Jeg synes dette er så sinnsykt dårlig gjort og tåpelig av Romøern. Jeg er kjempe enig i det du skriver. Jeg sier som tussi: Fy flate! Dette er virkelig provoserende.

  SvarSlett
 12. Helt enig med det alle skriver. Er det ikke typisk att dette sku skje.

  Brødet ditt såg så godt ut i ditt forrige innlegg att nå blev det bakst på meg og.

  Pernilla

  SvarSlett
 13. Har nettopp kommet hjem fra bytur hvor jeg skulle kose med med en rusletur rundtomkring. Oppdaget en overskrift og bilde om denne hoppingen av gutta på ei hovedstadsavis - og har faktisk brukt deler av dagen på å irritere meg noe innmari for at ikke gutta kunne la Anette få denne muligheten til å hoppe først. Både fordi hun faktisk er dreven nok til å gjøre det, og for å vise alle pampene inne hoppidretten at jenter også kan! "Hopperne måtte ha en prøvehopper". Men uansett så måtte EN person ha hoppet aller først. Ja, vel - men hvorfor ikke la Anette være denne prøvehopperen da. Huff, disse mannfolka.

  Og det har jo faktisk vært en avstemming om hvem som skulle hoppe først. Hva folket ønsket. Var det ikke Anette som var den mest foretrukne der da?

  Ble litt langt dette, men det engasjerte meg ganske mye. :-)

  SvarSlett