lørdag 3. april 2010

Sa du matching?


For noen uker siden hadde Bokklubben gigantsalg, og formelig ga bort et lekkert, lyseblått servise. Knappe 200 kroner kostet det for frokost- og middagsservise til seks personer, og jeg sikret meg to slike sett. Nå har jeg fått ryddet litt i kjøkkenskapene, slik at serviset er kommet i bruk. Vårlig og fint.
Jeg kunne jo ikke dy meg, men måtte prøve å få frokosteggene til å matche nyanskaffelsen. Blå konditorfarge fra Sverige ordnet den saken.

Frokostkringlene er bakt av min vanlige rundstykkedeig. Trill tynne pølser, form kringler som etter heving pensles med egg og drysses med lyse valmuefrø.
Med det samme jeg var i gang bakte jeg pølsebrød, sesamrundstykker og en liten fletteloff også. Alt av samme deig - vidunderlig luftig og godt bakverk.


Fortsatt god påske, alle sammen!


16 kommentarer:

 1. Her snakker man gjennomført - når til og med egget matcher serviset ;)
  God påske!

  SvarSlett
 2. Wow, for ett kupp! Nydelig servise, likte blåfargen så godt. Der har du vært kjempeheldig altså. Og kult med de blå eggene, skikkelig stilig.
  Ingenting er som nystekt hjemmebakt gjerbakst. Kan nesten kjenne duften helt hit.
  Fortsatt riktig god påske.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. For et lekkert bilde. Lyseblått egg med nydelig gul plomme, helt fantastisk.
  Ha en koselig påskeaften.

  SvarSlett
 4. Det får jeg si:) Snakk om gjennoført, og jeg likte blåfargen veldig godt. Ha en fin påskeaften, og fortsatt god påske:)

  SvarSlett
 5. kjære vene, for et kupp....heldige deg,som har gjort et så flott kupp...og det var jo bare lekkert...slikt ønsker jeg meg også...:) Så gjennomført med disse eggene som du har farget...og baksten så bare fantastisk ut...nam:)

  Fortsatt god påske til deg og dine:) måtte den bli fin og solfylt:)

  klemmer fra Monja, som ikke har vært her på lenge, du vet den tiden;)men, nå skal jeg kose meg med noen innlegg som jeg har gått glipp av her...;)fint å spare opp litt godt lesestoff, jeg er en slik som sparer det beste til slutt, dette gjelder også blogger:)

  SvarSlett
 6. Det serviset var bare lekkert!!! Nydelig blåfarge. Hva du finner på med å få eggene til å mathe:-)Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 7. Nå så jeg kommentaren din på bloggen min, og nei, jeg dikter ikke selv. Jeg har funnet noen detektivgåter i en liten bok jeg har: Skjerp deg! Hodebry for unge hjerner. (Kjøpt for 10 år siden.) Den siste gåten har jeg funnet på nett og bearbeidet litt. :-)

  SvarSlett
 8. Så lekkert, jeg er veldig svak for alt som er blått!
  Ønsker dere ei fortsatt fin Påske i godværet.
  Klem : )

  SvarSlett
 9. Så fint det vart!

  Men enklare å få til om ein har gule koppar og kar,trur eg ;-)

  SvarSlett
 10. Lekkert servise - og så gjennomført med farging av frokostegget da! Fest!

  Bakverket ditt så nydelig ut :o)

  SvarSlett
 11. Skikkelig stiiiilig! Og lekkert service!!
  Kos deg og NYT resten av påsken!!!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 12. Herlig med matchende egg då :))) Bakverket ditt såg nydelig ut :) Eg bakte også pølsebrød hin dagen, mykje bedre enn kjøpte :) Ha ei fin påskehelg :)

  SvarSlett
 13. Hei:)
  Takk for så koselig kommentar hos meg!:)
  Kjempefint og vårlig servise og så stilig med matchende egg!

  Janne Merethe

  SvarSlett
 14. Så lekkert service, ett slikt kunne jeg tenkt meg også. Baksten så deilig ut, og jeg fikk lyst til å bake. Når all flytte og ryddesjauen er over, så kanskje.

  SvarSlett
 15. Vræææl! Jeg har leita etter et sånt service i hundre år (eller femten da, om man skal være så pirkete). Jaja, til lykke med det nye fine serviset ditt :)

  PS jeg var å gikk på ski i "ditt" område i påsken, det var NYDELIG!

  SvarSlett