mandag 19. april 2010

Min mandagDet var kaldt i huset da jeg stod opp, så jeg tasset ut i nattkjole og tresko for å hente ved. Dette møtte meg da jeg åpnet terrassedøra.På årets første sommerdag, 14. april, snødde det også. Ifølge gamle værtegn hadde vi da ytterligere ni snøfall i vente før sommeren. Jeg har kommet ut av tellinga, men nå må vi snart ha gjort dem unna, tror du ikke?


Da ferieturen vår gikk fløyten, sa idErik: Kan du i det minste fortelle meg at det REGNER i Nice? Jeg sjekket storm.no. Det var verken meldt regn eller snø der... (Viktig melding til meg selv: Det der gjør du ikke igjen!)

Meeeen. Jeg er frisk, har fri, fyr i ovnen, kaffe i koppen, har allerede fått unna en mengde praktiske oppgaver, og nå står symaskinen klar.


Jeg lover at jeg ikke skal sutre mer over Nice. Nå flytter jeg fokus og setter alt håp inn på at yngstejenta får dra på mattekonkurransen KappAbel i Arendal på onsdag.6 kommentarer:

 1. ja, det var kaldt her idag også og jeg befinner meg i østfold. Det var minus 2,5 klokka 7. Nå skinner sola her...
  Opplevde snøvær igår, når jeg var i Oslo. Hadde visst snødd her hjemme også.
  Håper virkelig at du/dere ikke får mer snø..nå er det VÅR !

  SvarSlett
 2. Åh, Hanne! Jeg føler sånn med deg! Dette hadde vært godt for dere, en ferie fra vinteren med vår og late dager skulle vært en gave vi bare fikk vi som passer på denne vakre delen av landet. ;-)
  Men du gjør rett, finner andre hyggelige ting å gjøre.
  Sender gode tanker til deg i dag.

  Klem fra Eirin

  SvarSlett
 3. Ja, huttetu, -det lå snø her også i morgest.. Det blåser og er surt.. Men jeg har gjort unna både sølvpuss og hårklipp!
  Ønsker deg en fin dag! :-)

  SvarSlett
 4. Våknet til det samme her også, 5 cm snø...sol og snø om hverandre.
  Skjønner du har gått glipp av en ferietur.. Så synd da! Vi får håpe vi slipper unna asken.
  Ha en flotters dag:)

  SvarSlett
 5. Det er nok ikke bare hos deg det er vinter igjen. I morges igjen var det hvitt ute, og jeg labbet på jobb i tykk jakke og fjellsko. Glatt var det også. Men nu er det sol, og jeg har gått tur og har brød i ovnen. Det var synd med ferieturen deres, men dere får vel muligheten igjen en annen gang. Men jeg skjønner godt skuffelsen.

  klem.

  SvarSlett
 6. Sender en klem til deg! Vi er dessverre i samme båt, jeg skulle nemlig vært i Roma nå. Det er bare å nyte ferien fridagene og ikke gruble for mye over ting vi ikke får gjort noe med :) Har sconesene dine i ovenen nå :)Krysser fingrene på at dere ikke mister konkurransen og. Ha en fin dag

  SvarSlett