søndag 11. oktober 2009

Herlig helg!

Helga startet fabelaktig for mitt vedkommende, med Yess kvinnekongress på Rognan hele fredag. Du kan lese mer om den på Eirins blogg.
Som konferansier sydde hun arrangementet sammen, og krydret det hele med historiefortelling. Jeg har hatt Sikanda Njiganga - Jenta som vandrer i måneskinnet - med meg hele helga!

I dag har jeg strikket ferdig en hettedress til vår bittelille nevø. Jeg har også ordnet oktobergave til min hemmelige venn på Hobbyboden, og gjort forberedelser til adventkalendervenn som jeg skal ha i førjulsukene, også det i regi av Hobbyboden.
idErik og jeg liker å se film. Denne helga leide vi "Last chance Harvey", med to av mine favorittskuespillere i hovedrollene - Dustin Hoffman og Emma Thompson. Det var en både trist og gripende og veldig god film - anbefales!Lørdag kveld fikk vi endelig tatt i bruk jentenes SingStar, som har ligget uåpnet siden de fikk det SIST JUL! Vi sang til vi ble såre i halsen, og skjønner ikke hvorfor vi ikke har debutert for lenge siden. Kjempeartig!
Det hører med til historien at jeg fikk latterkrampe da jeg hørte opptak av meg selv på ABBA-slageren "Knowing me, knowing you". Det var det dype a-ha'et som følger etter tittelstrofen som gjorde utslaget. Prøv sjøl! A-ha.


5 kommentarer:

 1. Ser ut til du har hatt en begivenhetsrik helg (som hain David Vatne sei). Takk for tips om film.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som du har hatt en herlig helg :D deilig med slike helger der avslapning og morro er i fokus hele tiden. Ønsker deg ei finfin uke :)

  SvarSlett
 3. Den filmen sku jeg kanskje se.
  ABBA er noe som jeg er oppvoksen med, musikken deres kommer alltid vare omtykktav mange. Å høre meg selv synge ABBA - Ha-ha!!
  Høres ut som du hatt en fin helg.
  Da er det bare å ønske deg en like fin uke.

  SvarSlett
 4. Hmm hørtes ut som en flott helg.En skikkelig koselig-lade-batteriene-helg!Takk for filmtips!!Ha en strålende uke videre!Klem

  SvarSlett