søndag 10. februar 2013

Morsdag


Dette har vært en innholdsrik og fin morsdag. Etter litt søndagssomling innomhus (og selvsagt litt rydding og kasting), tok jeg en spasertur i 10-12 kuldegrader og gnistrende februarsol. Det er så godt å bli kald i kinnene!

En tur innom kirkegården, fordi jeg alltid stikker innom mamma denne dagen, og jeg kan ikke stoppe med det selv om hun ikke lenger sitter ved kjøkkenbordet sitt. Rart å tenke på at både mamma og svigermor er borte; nå er jeg den eldste hovedpersonen på morsdag...


På hjemvei sendte jeg melding til yngstedatter, "sett på kaffen, nå kommer jeg" - fordi jeg visste at hun hadde en plan. Hun og kjæresten disket opp med nydelige fastelavnsboller - oppskrift på disse supperlette bollene kommer i neste innlegg. De smakte ekstra godt med kaffe fra mamma-koppen som jeg fikk til jul for mange år siden.


Og så vanket det gaver som den hjemmeboende (t.h.) og tromsøstudenten (t.v.) hadde pønsket ut i fellesskap: En nydelig, strikket viklehals av alpakka fra Husflidsverkstedet i Misvær, og et mobildeksel med det fineste motivet i verden.

iPhone-coveret ble forresten bestilt fra nfoto.no så sent som torsdag kveld, og kom i postkassen vår i går (har jeg latt meg fortelle), så det kan være et tips til andre som trenger en flott og spesiell gave fort-fort.

Hvordan ble din morsdag?

PS: Følg min 2013-føljetong "Pludrehanne rydder og kaster"

1 kommentar:

  1. Så koselig at du har hatt en fin morsdag. Da hører gjerne emodigheten med som en del av det gode følelsesspekteret, tenker jeg - med varme tanker til de som har gått bort.

    Jentene dine har nok arvet kreativiteten fra sin mor. Vikleskjerfet var flott og mobildekslet stilig - Artig med fine presanger :-)

    SvarSlett