onsdag 30. januar 2013

Bra blogger - ved tre av dem

Jeg har en mistanke: Ordet blogg vekker forkjære assosiasjoner.

Mange som aldri leser blogger, men bare leser om dem, tenker gjerne på blogger som ikke akkurat flommer over med nytte, refleksjoner og visdom.

Saken er: Det produseres utrolig mye godt i kvalitetsblogger. Informasjon, viten, feelgood, humor, oppskrifter på mat og hobby og en haug med nyttige tips. Mange holder høyt nivå både språklig, estetisk og fotomessig. (ikke rart mange magasiner prøver å melke gratisskribentene så godt de kan...)

La meg tipse deg om tre flotte og engasjerende blogger:


Underbara Clara - som i dag blogger om den kjemiske cocktailen både ungene og vi utsettes for.


Fru Storlien - som akkurat i dag tar sjansen på å banne i kirka og frustreres over den hersens entusiasmen.


Innerst i veien - som stiller et spørsmål jeg ikke trodde andre enn meg grublet på: Hva er det med spa?

God lesning!

Og tips meg gjerne om blogger som utvider din horisont!

PS: Følg min 2013-føljetong "Pludrehanne rydder og kaster"
6 kommentarer:

 1. Tusen takk for anbefaling! Og ekstra hyggelig at den kom i dag - når jeg trår til med et sånn innlegg som har blitt omskrevet og omskrevet og som jeg smyger ut mens jeg føler meg som en utakknemlig drage:-)

  SvarSlett
 2. Enig med du!!!
  Det finnes en haug av fantastiske bra blogger som fortjener masse oppmerksomhet
  og haugevis av lesere

  Takker også for bloggetips og ønsker deg rikitg mange flotte bloggedager:-)

  SvarSlett
 3. Hei du, så utrolig hyggelig! Stas!

  Ja, jeg har kommet ut av skapet og ropt ut at jeg ikke skjønner det der med SPA. Og det er så gøy at så mange føler det samme og heller ikke har våget å fortelle det til noen - før. nå. Vi burde starte en forening, eller i det minste en facebook-side "Vi som ikke skjønner greia med SPA".

  SvarSlett
 4. Jeg har vært en ivrig bloggleser i noen år nå. Har ulike blogger som jeg leser, men noen har jeg "kasta ut" fordi det ble for mye stilrent og pent. Idag har jeg en trist dag, for en av bloggerne "mine" døde i går. Foruten å være blogger var hun en god og kjær kollega. Da hun fikk konstatert kreft for snart 1 1/2 år siden begynte hun å blogge. Der har hun delt sine tanker med oss, helt til siste innlegg for ca to uker siden. Hun var et klokt menneske, og de fleste innleggene dreide seg om andre ting enn kreftsykdommen. Jeg føler at jeg har blitt litt klokere ved å følge med på bloggen hennes.

  SvarSlett
 5. Det er sant, Hanne, det er mange som mener mangt om blogging. Det hadde jeg ikke tenkt på...

  Jeg leser fire blogger fast: Din, mammaen til min gudmorunge sin; http://monstermamma.com/#home (og den synes jeg er morsom fordi hun er så politisk ukorrekt som man kan bli, og skriver godt) og så leser jeg en jeg ikke kjenner http://lademspisekake.blogspot.no/, fordi hun skriver sånn at tankene spretter, og det er fint. Ti sist leser jeg min venninne Malins blogg, http://malinarnesson.com/mest for å se hvordan hun har det, og fordi hun tar så himla fine bilder.

  Nei, nå løy jeg, jeg leser to til. Trines matblogg, http://trinesmatblogg.no, fordi ett sted må man jo finne ut hva man skal ha til middag.
  Og så en desigblogg jeg kom over for godt og vel et år siden http://emmas.blogg.se/.

  SvarSlett
 6. Jeg digger bloggoppdateringee. Ser på oppdaterte blogger nesten hver dag. Har selv en blogg om håndarbeidet mitt. Og din er en jeg jevnlig besøker :-)

  SvarSlett