fredag 14. desember 2012

Bot og bedring

Tidligere denne uka hadde jeg en førjuls-petit på trykk i lokalavisen. Særlig ett av avsnittene har jeg fått mye respons på:

"Et av hobbyprosjektene var en papirjulekrybbe fra et napp-ut-ark som fulgte med Norsk Ukeblad. Storesøster og jeg klippet og limte og frydet oss over de fargesprakende figurene som til slutt utgjorde stall og krybbe, jesusbarn og hele hurven. Det var bare ett aber: Josef var så stygg. Eller kanskje var det noe nifst med ham. I hvert fall havnet han i ovnen, og der var det full fyr. Da det gikk opp for oss hva vi hadde gjort, satt vi der med digre øyne og forskrekkede munner. Gisp! At vi kunne brenne Josef?! Hvordan skulle det nå gå med Maria og den lille Jesus? Og med oss? Jeg husker dette som en eksistensiell førjulskrise, og vi ba mange kveldsbønner og sang ekstra inderlig på julesalmene i håp om å gjøre bot. (Ja. Jeg skammer meg fortsatt.)"

AT vi kunne kremere Josef...
Men hva skuer mitt øye? Vi har fått en sjanse til å gjøre bot! Følg denne linken, så kommer du til en nedlastbar, gratis julekrybbe i papir - komplett med Josef og det hele. 
Da er det bare å klippe og lime og fryde seg. (Note to self: Hold ovnsdøren lukket!)


God adventshelg, alle sammen!3 kommentarer:

 1. Herlig! Ja så utrolig mye morro vi hadde med klipp og lim, da vi var små. Ungas jubel da julekrybba kom fram fikk fram litt minner ja. Tenk på kor kreativet vi har blitt i voksen alder, det kommer jo av alt vi lærte da vi var små. Det er jammen meg ikke det samme våre små lærer idag.. *skamme seg*

  SvarSlett
 2. Så stilig!

  Og takk for link :-)

  Adventsklem sendt nordover

  SvarSlett
 3. Oj oj, drama i førjulstida! Dere måtte vel lage en ny Josef da?

  SvarSlett