fredag 17. april 2009

Sånn. Nå har vi endelig bestemt oss.

Å handle møbler for titusenvis av kroner er en hel påkjenning. Særlig når det er så mye å velge blant. Etter lang tids grubling er mannen min og jeg nå GODT kjent i møbelbutikkene her omkring.

Vi skal ha ny hjørnesofa til tv-stua. Valget falt på denne typen (Free fra Formfin, øverste bildet). Vi skal ha en litt annen sammensetning av moduler, men samme stoff. Sofaen er kjempegod å sitte i, gir rom for "gromling" og tåler saktens både potetgullfingre og et bittelite sjokoladerusk uten at det blir krise. Praktisk og husmorslig tilnærming!

Til den andre stua har vi vært hakket modigere og valgt et ecryfarget stoff (ja, jeg syns det er litt skummelt med så lyse møbler...).
Dette bildet gir et godt inntrykk av hvordan det blir. Vi skal ha stoler fra serien Comfort (som vist på bildet), men sofaer av merket Orlando (alt fra Formfin). Orlando er en litt mindre og fastere sofa, men ellers lik i fasongen. Trukket i samme stoffet blir det en fin helhet, tror jeg.
Nå er det bare å veeeente. Levering ca. til sankthans! Godt vi har gammelsofaene å sitte i så lenge ;-)
PS: Bilder fra http://www.formfin.no/

7 kommentarer:

 1. Sofaletingen er i gang her også, og det har den vært en god stund. Tenker det ender med at gammelsofaen holder til minstemann er blitt litt eldre. Med tre hunder og tre barn er lys sofa forkastet hos oss. Vi har sofa med skiftbart trekk (ett i blått og ett i naturhvitt). Ingen hemmelighet at det er det blå som vant! Men pent, så lange det ikke er matflekker og merker etter labber/hundehår på...

  SvarSlett
 2. Så flotte sofaer og stoler. Gratulerer med valget, enig at det er litt skummelt med lyse stoffer, men sååå fint!
  Ha ei god helg:)

  SvarSlett
 3. Stilige sofaer dere har kjøpt! Har lys sofa selv, og da sofaen hadde vært vår i 1 døgn ble det sølt rødvin i den (iiiiik). Jeg rørte ut litt Vanish vaskepulver i et glass vann og hadde på med en gang; heldigvis ble flekken helt borte. Du får kjøpe en boks å ha stående så går det nok bra ;-)

  SvarSlett
 4. Slitan med flotte sofaer. Det er gøy å shoppe møbler. Ha en fin helg :-)

  SvarSlett
 5. Enig med deg...dette var fine sofa og stol.
  Villebare takke deg for hyggelig kommentar.

  God helg !!

  SvarSlett
 6. Gratulerer med beslutningen! Fine sofaer og stoler, men synes du er veldig modig i fargevalget. Med mine sølegjøker kan jeg ikke ha noe annet enn mørkt skinn. God helg!

  SvarSlett
 7. Oi så spennende! Dere har helt sikkert gjort et godt valg :-)

  SvarSlett