søndag 12. april 2009

Påskemorgen!

God påske, alle sammen!

Påskemorgen fikk en fin start her hos oss. Mor (dvs jeg) var tidlig oppe og heiste flagget presis klokken åtte, kun med kattene som bivånere til dette enkle seremoniell. Det føles alltid bra å følge tradisjoner!

Så gikk jeg inn og dekket påskefrokostbord, blant annet med en grønnrutete duk som jeg fant på ICA like før påske. 250 cm flott duk til 149 kroner. Ikke ofte jeg kan gjøre duk-kupp til et såpass langt spisebord.

Mens jeg puslet med frokosten, hørte jeg på "Sangtimen" på NRK, og fikk full uttelling mht musikalske påsketradisjoner. Her kom de på løpende bånd - "Påskemorgen slukker sorgen", "O salige stund uten like" og "Herre Gud ditt dyre navn og ære".
Til slutt hadde jeg sunget såpass begeistret med, og klirret tilstrekkelig mye med kopper og kar, slik at familien våknet og samlet seg rundt bordet.
Det ble ei koselig frokoststund, men midt i måltidet måtte jeg ta pause i et sekstiendedels sekund. Jeg bare MÅTTE forevige de gilde fargene i frokostegget - kokt med rød konditorfarge i vannet.

Nå skal jeg kose meg med strikking og kanskje en sjokoladebit - fortsatt god påske!

3 kommentarer:

 1. God påskemorgen (eller formiddag) til deg også! For et herlig egg - den ideen må jeg nok stjele tror jeg ;)

  Du er et nytt bloggbekjentskap, og her var det jammen koselig å være. Kommer snart tilbake jeg :)

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 2. God påske! For en flott ide med farge i egge-koke-vannet!!Kos deg med strikking og påskesjokolade, det går det i hos meg også i dag..

  SvarSlett
 3. Så koselig påskebilde! Herlige farger:) Ha en fortsatt fim påske!

  SvarSlett