tirsdag 28. april 2009

Ikke akkurat Helena Rubinstein. Men den virker!

Min inntreden i bloggverden har ført med seg både ett og annet. Mindre mosjon, mer strikking, mer shopping, større trang til oppussing.... Men la nå det ligge.

I dag skal jeg fortelle dere om et utrolig nyttig tips, som jeg fikk på bloggen til Carina og Kåre.

Gravide Carina (ja, nå har hun nedkommet med verdens skjønneste lille gull, Bernhard) skrøt uhemmet av Spenol. "Den aller beste fuktighetskremen thereis", skrev hun.
Ansiktshuden min tåler null og niks av parfymert luksus, og jeg tenkte: Hvorfor ikke?
Så jeg kjøpte meg en blåhvit flaske, som jeg mest av alt husker fra min mormors kjøkkenbenk.

Nå er jeg enig med Carina. Denne er GOD!


32 kroner literen, eller under en tier hvis du nøyer deg med kvartlitersflaska, og den kan kjøpes når du uansett er innom Rema for å skaffe poteter og pålegg.

Kjemisk fri for glamour, javel. Men: Mellomværendet mellom Spenol og Helena Rubinstein kan jeg jo for eksempel bruke på... en heldelikat og deilig parfyme:

Og det har jeg da også gjort ;-)


15 kommentarer:

 1. Gamle gode spenolen svikta aldri:)
  Bruka du den som asiktskrem også?
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg spenolen er god,har en flaske i skapet jeg også.

  SvarSlett
 3. Mamma, dette må du se:

  http://husetvedbekken.bloggagratis.se/2009/04/24/1614211-makabre-strikkegleder/

  SvarSlett
 4. Det enkle er ofte det beste sies det jo, jeg tåler heller ikke stort av kremer lenger. Men i ansiktet er vel spenolen i feteste laget? Uansett er den super på resten av kroppen :)

  SvarSlett
 5. Spenol er en god gammel traver, og det funker som bare det! En stund siden den har vært i hus her, men har brukt den mye, og vet den er noe for "seg selv". Pinnsvinretten din så farlig god ut altså!

  SvarSlett
 6. Så enig, så enig.
  Jeg liker ikke alle slags lukter som svirrer rundt i atmosfæren... sjelden det dufter GODT av noen som bruker parfymert ansiktskrem/hudkrem.
  nei, Spenol er bra! Den burde fått bedre og vakrere omtale og reklame.
  God kveld.

  SvarSlett
 7. Nei, denne har ikke fått sin fortjente plass i norske kvinners badskap.
  Anna Lisa og Tino: For min hud er Spenol helt fin også for ansiktet. Trekker raskt inn, og helt grei å legge makeup oppå.

  Og Pia - takk for morsom link!

  SvarSlett
 8. Ja, spenol gjør nytten sin ennå den. Kjekt er det.

  SvarSlett
 9. Mannen min bruker den til håndkrem...han kjøpte den selv, de bruker ikke annet på båten:)
  Nå skal jeg prøve den selv:)
  Go kveld,klem:)

  SvarSlett
 10. Hørte en gang en hudlege på Tv som sa at Spenol var bedre fuktighetskrem, også til ansiktet, enn andre dyre kremer;)

  SvarSlett
 11. Hei Hanne. Lenge siden jeg har vært innom deg nå. Mye nytt ;)
  Koselig å være innom igjen ;)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 12. Det enkle er ofte det beste, rart med det. Og alikavell velger man som regel det dyreste. Merkelig.. Takk for kommentar på bloggen, gutten er litt bedre, sjøl om han syns han er døden nær, haha

  SvarSlett
 13. Jeg er sånn som deg, tåler null og niks. Bruker derfor Apobase fra apoteket, men har tenkt tanken mange ganger: Dette må da være det samme som barndommens Spenol. Den gangen ble bror min og jeg "satt inn" med Spenol når vi skulle ut i solen og endte opp som lyserøde, brente grisunger. Det var før solfaktor-tiden det gitt.

  SvarSlett
 14. Var til hudlege med sønnen min ,han er tidvis plaget med eksem, og fikk beskjed om at Spenol er akkurat like god som dyre kremer fra apoteket :-)

  SvarSlett
 15. Spenolen er god, ja! Hendene mine bruker vanligvis å bli veldig røde, såre og kløende i løpet av vinteren. Men med Spenol ser det ut til at det går riktig så bra :)

  SvarSlett