onsdag 4. mars 2009

Tulipaner for tusen klikk


Da jeg opprettet bloggen, var jeg nokså snar til å innstallere en teller som viser aktivitet på sidene mine. Det er motiverende å få en bekreftelse på at noen faktisk er innom, og jeg har jo skjønt at bare de færreste legger igjen spor i form av kommentarer.
Jeg bestemte meg for at første milepæl var å passere 1.000 sidevisninger, og at denne skulle feires med en blomsterbukett.

Telleren registrerer ikke bare hver unike bruker, men hver sidevisning her inne. Og utrolig nok: Idag - ti dager etter at bloggen kom på lufta - var milepælen passert. Juhu! Jeg er overveldet og glad! Takk til alle som har vært innom, og stortakk til alle som har lagt igjen hyggelige kommentarer! :-)

Her er blomstene. Riktignok i form av et bilde lånt fra Opplysningskontoret for blomster og planter, men etter helgevasken kommer ekte blomster på plass i huset. Og da skal jeg ta bilde av dem også!


5 kommentarer:

 1. Gratulerer meed 1000 sidevisninger Hanne, selv har jeg teller for hver unike bruker, men da tar det mye lenger tid før man når 1000, greit å se om det er besøk :)

  Klem Christinepusen

  SvarSlett
 2. Hei Christinepusen, takk for gratulasjon! Da jeg installerte telleren var jeg litt i villrede på hva slags registrering jeg skulle velge. Jeg vurderer å reinstallere den og heller telle hver unike bruker. Nå har jeg jo såpass mange innlegg på bloggen at det lett blir mange klikk pr. gjest. Å telle hver unike bruker gir et mer realistisk bilde av "pågangen". :-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med alle klikkene :)

  SvarSlett
 4. Så fine blomster, håper du får egne og ikke bar ett bilde :) Var mye fint her i bloggen din. Det er artig å blogge, jeg er fersk jeg også, og du verden så mye man skal lære seg, men det blir..

  SvarSlett
 5. Takk for det, sol :-)

  Ja, Anita K - det BLIR ekte tulipaner også. :-)Skal sette dem fram etter helgevasken i morgen!

  Takk også til deg for hyggelig tilbakemelding på bloggen. Enig, det er mye å sette seg inn i. Det neste jeg vil lære meg, er hvordan folk får til å lage små collager av flere små bilder. Syns det ser veldig pent ut, og så får man vist flere bilder.

  SvarSlett