mandag 30. mars 2009

Halsdrops

Mesteparten av garnet mitt er handlet etter innfallsmetoden. Jeg ser et garn jeg ikke klarer å gå forbi, kjøper et par nøster og håper det skal bli noe nyttig og/eller pent ut av det. En vakker dag.

To nøster rekker selvsagt ikke til allverden. Men etter å ha vanket en tid på Hobbyboden øyner jeg håp. Her presenteres både pannebånd, pulsvanter og skjerf som ikke krever så mye garn.

To nøster sukkertøyfarget Sandnes Soft Mohair er nå blitt et deilig Karius-skjerf (oppkalt etter opphavskvinnen Kari inne på Hobbyboden).
Jeg la opp seks masker, strikket fram og tilbake på pinne nr 6, økte én maske på hver fjerde pinne til ett nøste var oppbrukt. Så startet jeg på neste nøste, men i stedet for å øke, måtte jeg nå felle 1 m hver fjerde omgang til det var seks masker igjen på pinnen.

Kun rettstrikk, så dette var grei tv-strikk.

9 kommentarer:

 1. Herlige farger, og innfallsmetoden høres kjent ut. ;-)

  SvarSlett
 2. Så herlige farger. Og babysettet blir jo nydelig.

  SvarSlett
 3. Flotte farger på kariusen. Å så masse fine knapper da. Ønsker deg en fortsatt fin uke.

  SvarSlett
 4. Det var flotte farger! :-)
  Det blir ekte vårfornemmelse med et slikt sjal :-)

  SvarSlett
 5. Tror nok jeg handler garn på samme måten som deg. Kjente meg veldig godt igjen i det første avsnittet av dette innlegget. Prosjektet mitt i år er å få brukt opp noen av alle nøstene som har blitt med hjem fordi de er så fine. Karius-skjerf var lurt - dette hadde skikkelig koselige farger.

  SvarSlett
 6. Vil bare gratulere deg som vinner av min konkurranse ;)
  Takk for at du deltok :)
  Klem Maria fra Idekroken

  SvarSlett
 7. Så herlige farger du har valgt til skjerfet ditt. Jeg handler også ofte etter innfallsmetoden, og så ligger det der og venter på det riktige prosjektet. Det dukker som regel opp :-)

  SvarSlett
 8. Det er som himmelen med rosa skyer på det skjerfet; jeg kommer fra bloggen hverdagen i Granhauglia som hadde linket til deg! Ha en fin kveld !

  SvarSlett