onsdag 5. september 2012

Så enkelt, så godt


Dette er en superrask og velsmakende pastarett som 18-åringen komponerte i studentkjøkkenet sitt her om dagen. Hun la ut bilde på bloggen sin, og vi ble inspirert til å kopiere.

Baconterninger brunes mens du koker den pastaen du foretrekker.
Når begge deler er ferdig siler du vannet av pastaen og serverer den med bacon, pesto fra glass og noen cherrytomater.

Snadder!


5 kommentarer:

  1. Nam nam, blir nok dagens her idag :)

    SvarSlett
  2. lettvint og sikkert kjempegodt - og vil man ha mindre fett kan man bruke spekeskinke istedenfor bacon - det funker kjempebra i carbonara :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Spekeskinke, ja - det må jo også bli kjempegodt. Takk for tips!

      Slett
  3. Ja, spekeskinke. Det var det man skulle hatt i pastasalaten i dag, istedet for bacon. Må huske det til bloggen i morgen :D

    SvarSlett