onsdag 1. august 2012

Siden sist...


... har det selvsagt rukket å skje en masse. Skulle jo bare mangle. Bloggen har tross alt vært omfavnet av största möjliga tysssstnad i langt over en måned.

Nytt kalenderblad, nye muligheter. I'm back!

Sist fredag fylte min kjære mamma Thorbjørg 80 år. Det ble behørig feiret med idEriks deilige fiskesuppe (jeg får høre om oppskriften er til låns for blogging/om den i det hele tatt finnes), og deretter åpent hus med innholdsrikt kakebord. Dette er fortsatt tradisjon blant godt voksne jubilanter på bygda, og en særdeles hyggelig tradisjon er det også. Det ble en flott dag.

F.v. min nevø Thorbjørn, mamma, idErik og min datter Pia.

Jeg bakte marsipankake til mamma, og pyntet den med noe som skulle forestille ringblomster - en av mammas yndlingsblomster. Kjenner jeg lukten av ringblomster er jeg straks ved kjøkkenbordet heime, i tankene.


I gave fra barnebarna fikk mamma bilde av hele buketten. Fine, ja? (Mine døtre, Pia og Julie, er de som har rutete kjole/bluse på seg.)


Underveis i kalaset var det heldigvis noen som kom på å ta bilde av jubilanten og oss fire "ungene" - Svein (født i 1952), Roar (1958), Kristin (1961) og meg selv (1965).3 kommentarer:

 1. Så flott at du er tilbake:-) Jeg har savnet innleggene dine.
  Ha en fortsatt fin sommer:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig å høre, Åse-Lill. Nå skal det bli atskillig kortere mellom innleggene her.

   Slett
 2. En vakker bukett barnebarn til moren din! og så flott at noen også husket på å ta bilder av den flotte buketten med moren din i midten!

  SvarSlett