torsdag 13. januar 2011

Stort hjerteligere kan et gjensyn ikke bli


Jeg tror du må ha bodd i mørketidsland for å skjønne at det går an å smile, smile, smile - bare av det enkle faktum at du får sola rett i øynene.
I dag er første gang vi ser sola på en drøy måned. Siden vi er litt "på overtid" pga skyet vær de siste dagene, hadde vi den ekstra lenge, årets første sol.

Førti og et halv minutt, for å være nøyaktig.

Aaaaah!


17 kommentarer:

 1. Så deilig! Godt å kunne myse mot sola :-)
  Kos dere!

  SvarSlett
 2. Fantastisk!
  Jeg befinner meg litt lenger nord enn deg, så jeg må nok vente enda noen dager....
  Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke vært lenger nord enn Volda...
  men huset mitt er solløst om vinteren...
  Gratulerer med hjemkomsten av de livnærende strålende!
  Klem fra LIV

  SvarSlett
 4. Ahhhh - solfæst, solboller & solfri :-) Nyt det!

  SvarSlett
 5. Gratulerer, jeg skjønner at det er kjærkommne solstråler..... AnneK.-)

  SvarSlett
 6. Å så deilig;) Et sikkert tegn på at solen har snudd og vi går mot lysere tider. Love it!

  Klem fra Turid;)
  Koselig stue forresten;)

  SvarSlett
 7. Så deilig med årets første solstråler :D

  SvarSlett
 8. Heeeeeerlig, husker det godt jeg, selv om det er veldig mange år siden jeg har opplevd det.
  du verden som jeg savner nord norge....

  SvarSlett
 9. Så deilig! Jeg har ikke bodd i mørketidsland, men i min barndom bodde jeg slik at sola kom ikke over åsen i den mørkeste tida. Og jeg husker den gleden når sola kom over og skinte inn i stua for første gang i januar. Så da må det jo være enda større glede når sola har vært helt borte.

  SvarSlett
 10. Heia;) Følger bloggen din. Dette innlegget slo meg midt i magen:D er fra bodø men befinner meg for tia på Valnesfjord helsesportsenter. Herlig å se sola igen! I går da vi var ute var det et fly som lekte seg foran sola så eksosskyen fikk et fantastisk mønster i sola. Herlig er det også å se alle skalaene av rosa og lillafarger mot fjellene! Fint her, men dog litt kaldt BRRRR...

  SvarSlett
 11. Ja det er godt når solen er tilbake. Hos oss tar det 2 måneder før den skinn øverst i fjellene igjen. Så her må vi nok vente enda 8-9 dager til før det skjer, og enda noen til før den kommer inn vinduet. Men derfra går det fort :)

  SvarSlett
 12. Herlig gjensyn-gleder mæ allerede.....kommer til mi stue ca 12.febr.

  SvarSlett
 13. Jeg kan ikke helt forestille meg hvordan det er å ikke ha sola der året rundt. MEN jeg kan forstå at den er savnet, og at det er deilig når den kommer tilbake. Nyt den!

  SvarSlett
 14. Å, kan tenke meg det var godt å se sola igjen!
  ha en fin dag
  /myr

  SvarSlett
 15. Heldige du, jeg må vente enda ei uke til jeg får se sola igjen. Mn vi har hatt ei flott mørketid, med masse flotte farger på himmelen.

  SvarSlett
 16. Nydelig:) Endelig ser vi solrønna her oppe på Andøya også:) Er så heldig at jeg har kontor vent mot sør, og må innrømme at det blir brukt litt tid bare på å nyte utsikten. Gleder meg til søndag og vi at sola kommer frem bak fjellene:)

  SvarSlett
 17. Forstår veldig godt at det er stas å se solen igjen. Her vi bor er den borte 3 mnd fra november til februar. Det er selvsagt sol andre steder i bydelen og i byen forøvrig, men huset vårt ligger slik at vi ikke får sol 3 mnd midt på vinteren. Så da er det kjekt når solen endelig kommer igjen!! :-)

  SvarSlett