lørdag 7. juni 2014

Frokost i godt selskap


Det har vært en travel vår. Litt travlere enn vi setter pris på; mye reisevirksomhet og jobb for idErik og meg, heavy skolearbeid og hektisk russetid for ungdommen.

I dag kunne alle sove ut. Det benyttet resten av huslyden seg av, men jeg våknet tidlig og tok frokosten med meg ut på terrassen. Der hørte jeg etterhvert små kneppelyder. Først trodde jeg det var furuene som drev med "pollenskyting" - det har jeg opplevd før, og det var såpass fascinerende å se på at jeg snudde stolen for å følge med.

Men hva skuet mitt øye?


Lett å gjette, selvsagt, når du allerede har sett bildene: Edvin Ekorn! Han har blitt en stadig flittigere gjest i hagen vår, og hvor koselig er ikke det?!

Først ble han stiv og helt, helt stille da jeg reiste meg for å fotografere. Men så fant han tydeligvis ut at jeg ikke virket særlig skummel, for han fortsatte frokosten og lot meg knipse i vei.Vår felles frokost varte i en halvtimes tid, før Edvin bykset videre. For meg var dette en utrolig trivelig start på fridagen. Tenker de andre angrer på at de sov så lenge...

God pinse, alle sammen!


2 kommentarer:

  1. For en fantastisk fin start på dagen! Her kom en grevling luskende forbi en kveld, en bygrevling, så ikke så skremmende ut gjennom stuevinduet iallfall.

    SvarSlett
  2. Så herlig start på dagen :) - vi hadde en liten nøtteliten (som vi kalte han/ hun) som var flittig gjest da jeg var mindre... Den kom helt opp til fanget mitt og fikk nøtter, ble virkelig tøff etter hvert og tok seg en titt i huset :) Elsker å stå opp tidlig og nyte stillheten og høre fuglene, og noen ganger andre dyr... magisk :) Ønsker deg en fortsatt fin helg, pinse & bursdagsfeiring :) Klem fra Mette

    SvarSlett