søndag 9. februar 2014

Og alle var enige om...


... at det hadde vært en fin morsdag 2014. Jeg fikk nydelige roser fra snuppene mine - de (blomstene, altså!) kom i vase allerede på lørdag og har pyntet opp hele helga.

idErik og jeg gikk skogstur på skaresnø. Det gjorde vi også forrige helg, og det er en kjærkommen mulighet, ettersom idErik har noen problemer med beina som utelukker skigåing. Vi har virkelig "hvit asfalt" i terrenget her etter en snøfattig og kald vinter, og de mest utrolige fargespill på himmele morgen og ettermiddag.

Fra turen forrige helg. Frisk vind :-)
Til ettermiddagskaffen i dag disket 18-åringen opp med nystekte vafler.

Og sannelig - det kom en pakke på bordet, og den var til meg. Postkasserød Eva Solo kaffekanne. Den er bare så gild. Og det har holdt hardt å la være å kjøpe den de (minst) åtte gangene jeg har vært innom Kitch'n for å studere den nøye, meget nøye, siden lenge før jul.

Man skal jo ikke kjøpe sånt til seg selv tett oppunder jul, og trengte den jo eg-ent-lig ikke... Men nå altså, har døtrene tatt affære. Så voksne unger har jeg, at de skjønner når mammaen ikke vet sitt eget beste. For et øyeblikk siden var rollene helt omvendte, synes jeg å huske...

Utsikt fra kjøkkenvinduet i ettermiddag. Den høyeste fjelltoppen heter Lurfjelltind.

PS: Angående forrige innlegg - jeg har fortsatt en plan. Kommer tilbake til saken. Bråstopp i bloggingen skyldes en del uheldige omstendigheter, ikke minst en murrende musearm som har tvunget med til å spare tiden ved pc'en til inntekstbringende virksomhet.3 kommentarer:

 1. Så herleg!
  Då har dei omsorg!!

  Fin ny veke :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for titten inne hos meg! Fin blogg du hadde her,og jeg vil gjerne følge deg videre, fant ingen "følger-knapp" men jeg legger bloggen din i bloggrullen min for da er det lettere å finne bloggen igjen. Fine bilder og for en flott himmel, der ser ut som du hadde en fin morsdag i går. Ha en fin dag!

  Beathe

  SvarSlett
 3. Så nydelig det siste bildet av himmelen var!
  Og det høres ut som du har gjort en god jobb med døtrene dine, som skjønner akkurat hva du trenger til morsdagen ;)

  SvarSlett