tirsdag 10. april 2012

Ny favoritt


Jeg har lenge hatt lyst på en ny duft. Etter mye snusing har jeg nå funnet en som er veldig, veldig god: Escale aux Marquises, fra Dior.

Jeg er også glad i duftene fra Clean. Ettersom jeg fikk Dior-duften (relativt) rimelig på taxfree funderer jeg nå på å kjøpe Clean Skin i det stedlige parfymeriet - som jo tross alt har latt meg snuse i det uendelige.

Hvis du er opptatt av gode dufter kan jeg anbefale Glamourbibliotekarens temablogg Duftnoter. Hun skriver så godt at du nesten kjenner lukten gjennom skjermen - og her er mye god duftmimring fra tidligere tiår.

Bruker du parfyme/eau de toilette? Og hva er dine duftfavoritter for tiden?

7 kommentarer:

 1. Jeg har også lenge hatt lyst på en ny duft - men kommer stadig tilbake til Romance av Ralph Lauren.
  Så den er og blir min favoritt.

  Ellers håper jeg våren snart er her for fullt - ser frem til varmere dager - tørrere vær og blomster i massevis :)

  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 2. Jeg bruker godduft, men etter at min favoritt forsvant fra markedet, strever jeg med å finne en ny. På anbefaling kjøpe jeg Red Door fra Elisabeth Arden, men er slett ikke fornøyd. Det blir å lete fortsatt.

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg er trofast mot favoritten, Hypnotic Poison-Dior. Har forsøkt noen andre innimellom, men det er denne som er meg.

  SvarSlett
 4. Det var en gang, da toppen av lykke var å gå innom et parfymeri for å prøve dufter. Husker bare noen av dem: Musk var én av favorittene.

  Nå for tida går jeg store omveier utenom parfymediskene, jeg klarer ikke duften av parfyme. Det er antakelig en slags allergi, jeg er kjempevár for alle slags lukter nå.

  Leste om et sted i Oslo der man kan få kjøpt ekte parfyme, noe helt annet enn på duftbutikkene på kjøpesentrene. Hadde vært artig å prøve det en gang, kanskje jeg tåler det bedre...

  SvarSlett
 5. Hei på deg.. du har vunnet på bloggen min. Du finner mailadressen min der inne, så gi meg en lyd så ordner vi detaljene.

  SvarSlett
 6. Minner meg om at jeg har brukt samme parfyme i en evighet! Jeg har tagget deg i en utfordring i bloggen min.

  SvarSlett
 7. Det er alltid spennande med noko nytt. Synes det er vanskeleg å finne nye. Ønskjer deg ein fin søndag.

  SvarSlett