søndag 8. april 2012

Det kalles å ligge på lading

Nydelige påskeegg, kjøpt på Åhlens.
Det ble en stille og rolig hjemmepåske i år, og det var akkurat det vi trengte.
Vi har slappet eiendommelig godt av med påskelabyrint, kryssord, matlaging, familiekos og (u)hygge rundt diverse brettspill (hvorav Monopol alltid er verst) - og en og annen spasertur for å holde blodomløpet og appetitten i gang.

Fellesfrokost hver dag - før Påskelabyrinten!

Været ble ikke det beste. Masse, masse snø har lavet ned, og kvalt enhver antydning til vår. Men det er helt normalt til april å være på våre breddegrader.

Påskefjong romkake. Nam! (oppskrift her)

I dag, på første påskedag, gikk jeg ut med snøskuffa før klokka åtte. Jeg måtte jo rydde vei til flaggstanga for å få heist flagget i rett tid.

Alle burde spise ute i blant! Oppskrift på grytebrød her.

Morgenen ble bare vakrere og vakrere, og det endte med flere timers snørydding. vill leting etter hagestolene  og formiddagsmat på terrassen. Herlig!

Gjensynet med denne karen er like hjertelig hvert år!


En dag igjen av ferien, så er det travle våruker. Det blir godt, det også!4 kommentarer:

 1. Etter bildene å bedømme har dere hatt en fin påske med mye kos og avslapping. Vi har hatt samme været som dere, med stort snøfall og påfølgende snømåking. Glad vi holdt oss hjemme.

  Den kaka di så virkelig fristende ut :)

  SvarSlett
 2. - så herlige bilder ღ Ja, det både ser og høres ut som du har hatt en avslappende og fin påske :) Ikke noe som er bedre enn det ღ Likte tittelen din her: å ligge på ladning :)) Det er det vi har gjort også, hihi... Ha en fin 2. påskedag og kos deg masse - påskeklem fra Mette

  ... og ja kaken så utrolig fristende ut :D

  SvarSlett
 3. Så koselige Påske bilder du viser, det høres ut som du riktig har kost deg i påsken. Nydelige påskeegg du hadde kjøpt deg og kaken så riktig god ut.
  1000 hjertelig takk for gevinsten, jeg har skrevet om den i bloggen min. Du er velkommen til å ta en titt :-))
  Ha en riktig fin 2-påskedag.
  Påskeklem fra meg.

  SvarSlett
 4. Hei Hanne! Det ser ut som dere hadde en virkelig trivelig påske! Jeg ble så glad for at du la ut link til grytebrødet her, og minnte meg på at jeg skal prøve det. Gleder meg stort til det, særlig med tanke på at jeg ikke har spist brød på en uke. Klem fra Tove

  SvarSlett