lørdag 25. juni 2011

Tenk, speilet sier: Du er pen!


Kjenner du kunstneren Bjørg Thorhallsdottir? Hun lager flotte kunstverk i ulike teknikker, som regel krydret med hverdagsvisdom i form av små sitater og fyndord.

Nå har jeg blitt oppmerksom på at hun har designet en helt spesiell sykkel for Merida. En sykkel til  å dåne av, visstnok designet i nyforelsket lykkerus.På setet sitter en frosk og sitatet "Kiss my ass!" - så her kan du vende ræva til gammelkjærestene. He-he.


Men speilet sier "Du er pen!", sykkelen er overstrødd med hjerter, og på styret strutter en gallionsfigur med frodige bryster og flagrende hår.

Sykkelen finnes i et begrenset og nummerert opplag. 300 sykler, bare. Den koster rundt 6.000-7.000 kroner, og det er jo bagateller i forhold til de flere titalls tusen som jeg hører at mange nå bruker på sine sykkelkjøp.


Jeg vet at en av dem har havnet i vårt nærområde, og gleder meg til Videofabrikken skal få sykle sammen med damen som eier den!

Selv om jeg sikler litt etter Thorhallsdottirs kunstsykkel holder jeg meg trofast til min postkasserøde, sjugirs kjerringsykkel. Med kurv.

Her kan du se sykkelen på nært hold og høre kunstneren fortelle om arbeidet med den:12 kommentarer:

 1. Akkurat en sånn en bare vil jeg ha :D Lage ønskeliste kanskje .D

  Ha en hyggelig lørdagskveld :D

  SvarSlett
 2. Jag har aldrig sett en finare cykel och samtidigt som man trampar blir man nog glad!

  enkla nettan

  Häftigaste var ändå cykelsadeln.

  SvarSlett
 3. Kunsten til Bjørg er fantastisk! Jeg har lenge, lenge ønsket meg noe, og jaggu slo ikke mannen på stortromma og kjøpte et til meg i sommergave. Heldige meg.

  Fantastisk sykkel. Dessverre har jeg en annen...

  SvarSlett
 4. Kul sykkel, bare kurven som mangla. Jeg sykler også kjerringsykkel, som du så treffende kalte det. Den er riktignok grå og ikke rød, men den har kurv. Super når man skal sykle til jobb eller til butikken. (Må innrømme at den blir brukt mest til jobben..)

  SvarSlett
 5. utrolig kul sykkel. En sånn skulle man absolutt hatt.

  Ønsker deg en riktig god uke. :)

  Klem May-Helen

  SvarSlett
 6. Denne var jo nesten kulere enn strikkesyklene :-)

  SvarSlett
 7. Jeg er ikke sikker på om jeg egentlig vil ha en sånn sykkel, men jeg ELSKER budskapet den fomidler! Særlig i dag, da jeg kommenterte et innlegg sønnen min hadde skrevet: Husk at du ike er satt til jorden for å bevise at du kan bli det vakreste, tynneste og mest vellykkede liket..... Ikke glem nytelsen.

  SvarSlett
 8. Så stilig,- godt budskap på den!

  SvarSlett
 9. Hej! Jag är allt inne på din blogg då och då och kikar om du skrivit något. Ser fram emot dina skrivna inlägg och hoppas att du inte har lagt ner din blogg utan bara tagit sommaruppehåll.

  Mina fina ängla-lådor som jag vann hos dig står så fint på ett av mina bord och två i min vita hylla. Har fått beröm om dem och jag tycker mycket om dom. Hoppas att du har en fin och avkopplande sommar.

  kram "enkla nettan" i Sverige

  SvarSlett
 10. Stilig sykkel! Og vet du hva, det er akkurat denne sykkelen jenta mi på 10 har gått og drømt om. Selveste Bjørg hadde nemlig vært premie på Bingo-Bingo og den var bare kjempekuul sa ho. Heldig er den som eier en slik:)

  SvarSlett