søndag 12. juni 2011

Storesøsters store dag


I kveld blir det feiring av storesøster Kristin, som fyller 50. Gratulerer til henne!

Jeg holder meg på jordbærsporet fra forrige innlegg og har både fylt og pyntet kaken med nettopp jordbær. Oppå et lag med vaniljekrem har jeg lagt fløtekrem med skårne, friske jordbær. Jeg håper det blir godt.
Jordbærene på kaken er farget med konditorfarge fra Panduro, farge "julerød", skåret ut på frihånd og prikket med en tynn metallpinne. Den grønne marsipanen er farget med "bladgrønn" av samme merke. Blader og blomster er stukket ut med kakepyntutstyr som jeg har omtalt her. I mangel av gul konditorfarge, og men pinsestengte butikker, måtte jeg bruke lemoncurd til gul prikk i blomstene. Skulle helst vært gulere, men det fugerer. Man tar det man har og lager det man trenger.

Vi har et aldeles nydelig sommervær i nord, og fyser du på en lekker, alkoholfri og vanvittig god jordbærdrink finner du oppskrift her.

Husk også å delta i gi bort'en min. Trekning på sankthansaften.

Fortsatt god pinse!
5 kommentarer:

 1. Gratulerer med storesøsteren :)
  Nydelig kake du har laget og det ser kjempegod ut :)
  Ha en fin kveld, klem.

  SvarSlett
 2. Rart med det, men kommentarfeltet kommer ikke opp på gibort'en din. Da er det nok skjebnen som prøver å fortelle meg at jeg skal jobbe, ikke surfe. Akk ja, men snart er det sommer og fri :)

  SvarSlett
 3. Kjempefin kake Hanne!
  Gratulerer til Kristin. : )

  SvarSlett
 4. For en kjempefin kake:-) Kos deg i bursdag med storesøster:-)

  SvarSlett
 5. Den kaken ser helt fantastisk ut. Du er virkelig flink!! :-)

  SvarSlett