søndag 30. august 2009

Produktiv helgDenne helga rakk til en hel masse. Men jeg skal straks innrømme at det IKKE er jeg som har laget de fine sakene på bildene!

Dette er produkter du kan kjøpe på Håndverksbua i Valnesfjord. Hobby- og husflidslauget hadde 20-årsmarkering på lørdag, og der var selvsagt også Videofabrikken og prosjekt "Perler i Salten".

Vi filmet blant annet disse sjarmerende miniatyrhusene, og vimplene som lauget har sydd til festlige anledninger. (Se bort fra den dekorative heisekranen i bakgrunnen - den skriver seg fra en stor veiutbygging tvers gjennom bygda...)

Etter laugsfeiringen gikk ferden til Sulitjelma for å gjøre de siste opptakene der, og i dag har vi hatt tredje og siste opptaksrunde på Sjønstå.

Der intervjuet vi blant andre smeden Jon Dahlmo, som har spesialisert seg på lafteverktøy. Og lykkebringende smykker med Tors hammer.Han laget et smykke til meg, og lovte at med Tors hammer rundt halsen er jeg modig, sterk og trygg.

Endelig!5 kommentarer:

 1. Heisan!
  Du har hatt ei spanande helg kan eg tenkja meg ;) Mange fine opplevingar og mykje fint å sjå.
  Eg vil ynskja deg mange fleire slike dager.
  Helsingar frå Siri

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne ha vært innom dette håndverksutsalget ja. Mye fint å bruke penger på her.

  SvarSlett
 3. På den messen skulle jeg ha vært! Ser ut som det var veldig mye fint der!!! Det er alltid så spennende å se på egenproduserte ting fra flinke folk:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Kjempe mye fint de hadde på håndverksutsalget du har vært på. Vanskelig å ikke bruke penger eller bli inspirert når en ser så mye fint.

  SvarSlett
 5. Skulle hatt et slikt smykke på meg i morgen. Skal ha foreldremøte, og det er ikke så artig. man føler seg alltid så sårbar da. Skummelummelt :)

  SvarSlett