tirsdag 3. januar 2012

Hjertesmerte

Noen har forsket på hvilken hunderase som ødelegger mest.
Forskningen er på villstrå. Det er uansett kattene som er verst.
Susi motstår aldri pynteting av filt, ull, isopor eller vattkuler.Nå er det ett av Pias nydelige julehjerter som har fått seg en real runddans.
Jeg vet ikke om det framgår helt av bildene hvor ille tilredt hjertet er, men slik skal det se ut i ubeskadiget tilstand:Jeg innrømmer det: Jeg ble potte sur.
5 kommentarer:

 1. Uffda... ikke morro ! Helt enig med at kattene virkelig kan ødelegge ting også, det var den jeg hadde også flink til !
  Ønsker deg og dine et godt nyttår :)

  SvarSlett
 2. Så fine hjerter Pia har sydd. Katta får ønske seg et å leke med, til neste jul...
  Ønsker deg og dine kjære et godt nytt år! : )

  SvarSlett
 3. Oi oi oi - sånn kan det gå.. Her er det bikkja som forårsaker hjertesmerte fra tid til annen. I dag klatret han eksempelvis opp på salongbordet og forsynte seg grovt fra småkakefatet med Serinakaker og kransekakestenger - bare fordi vi mennesker ikke passet godt nok på. Han har da matvett, må vite. Og småkaker er jo mye bedre enn tørrfór. Det må vi jo skjønne.. Jaja

  Godt nytt år =)

  SvarSlett
 4. For mange år siden "prakket" en venninne på oss to kattunger i slutten av november - hun bodde i byen og var desperat.... Jeg var alenemor med tre barn under fem år (og hund) og bodde "på landet". Lille julaften jobbet jeg sent og måtte ta natten til hjelp for å vaske og bake og pynte hus og juletre.
  Klokken 7 om morgenen kom tre småttiser i pysj ned trappen. Da var min nyvaskede stue (+ gang og kjøkken) dekket av et tynt lag sølvglitter. Midt på gulvet "freste" en ball av juletreglitter-remser rundt i vanvittig tempo - med to kattunger inni.
  Den eneste grunnen til at det ikke ble katte-steik til jul det året var at ungene utbrøt i kor: "Å, Mamma, så fint du har gjort det med alt glitteret!" :-)

  SvarSlett
 5. Jeg er helt enig i at katter er værst! Og da spesielt hokatter. De lider av en syk samlemani og en trang til å ødelegge det de samler på. I hvertfall er hokatta vår slik. Hun er kleptoman og stjeler alt som er mykt og som hun kan bære i munnen.

  Hjertene er nydelige og jeg skjønner godt at du ble sur. Jeg hadde blitt veldig lei meg om noe så fint hadde blitt ødelagt.

  SvarSlett