onsdag 4. januar 2012

Gaven til mor


Forrige jul fikk jeg fra mine døtre Juleromanen 2010 - "Glassarven". Jeg likte boken veldig godt - du kan lese mer om den her.


Døtrene gjentok suksessen i år. De ga meg Juleromanen 2011, med tittelen "Gaven til mor". Den ble lest i romjulen. Det var ikke like lett å skjelne ordene hele tiden, pga. tåreflom. Trenger jeg å si mer?

Ja, jeg kan jo si litt om hva boken handler om. I forlagets omtale heter det: "Robert er en advokat som har alt i livet, men egentlig ingenting. Oppslukt av jobben har han oversett sin kone og deres to døtre, nå venter en vanskelig skilsmisse. Nathan er 8 år og elsker sin mamma, men nå er hun i ferd med å dø av kreft. Hvert sekund er verdifullt, og de små gleder samles og dyrkes. De to møtes tilfeldig, Robert gir Nathan penger slik at han kan kjøpe julegave til sin dødssyke mor. Et kort møte forandrer mye."

Hulk.4 kommentarer:

 1. Jeg har også fått begge bøkene hos min datter, og likte dem veldig, veldig godt. Den siste boka er filmatisert, men jeg har ikke sett den. Gleder meg til neste års juleroman. :)

  SvarSlett
 2. Huff hørtes trist ut...Har mange mange bøker som jeg skulle lest - men har ikke roa akkurat nå. Godt nyttår til deg også:-)) Klem

  SvarSlett
 3. vet du om det har kommet noen juleroman i år? Jeg har prøvd å se, men har ikke funnet noen. Men tenkte kanskje du viste :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg har heller ikke kunnet finne noen juleroman anno 2012. Har prøvd å google, og har sett på nettsiden til Juritzen Forlag, men uten hell. Fant den heller ikke under juletreet...

   Slett