tirsdag 6. september 2011

PinnspirasjonI dag lå det hyggelig post og ventet på meg da jeg kom fra jobb: Trine Angelsens strikkebok "Lune masker - nostalgisk småstrikk". Boken løftes til nye strikkebokhøyder takket være Christin Lunds nydelige fotografier tatt på Kjerringøy.

Forfatteren bor på Fauske, min kommune. Hun er mest kjent som damen bak de knallpopulære bokseriene "Havets datter", "Thea" og "Hverdagsengler". Men mellom skriveøktene kobler hun av med strikking, og i "Lune masker" presenterer hun egen design.

Det går i overkommelige prosjekter som votter, luer, pulsvarmere, leggvarmere, sokker, løshalser og ting til huset. Altså ting selv Pludrehanne kan makte å fullføre.

Et lekkert sett med lue og votter i Drops Nepal har fanget både min og datterens oppmerksomhet.
Og nå er det jo høst og innetid, såeh. Se hva som skjer...6 kommentarer:

 1. Jeg har fått med meg at hun skulle lag en strikkebok. Det settet ser fint ut og fremfor alt ikke så stort.
  Spennende å se hva det blir til.
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Det er så morro med sånne nye bøker og ekstra må det jo være når hun er fra ditt hjemsted :)
  Ha en god natt, klem.

  SvarSlett
 3. Det er alltid så spennende og koselig å få nye strikkebøker i hus. Tenker den der er ekstra flott med motiver fra en nydelig landsdel:)

  SvarSlett
 4. Det ser ut som en lekker bok!

  SvarSlett
 5. Koselig med strikkebøker og strikkearbeid - i dag har eg roa ned med eit prosjekt på ein fanagenser til ein liten flott gut på 7. Takkar for gode ord på bloggen min. Legg meg til som følger hos deg - så får eg koble av med litt ny lesing når eg har behov for det:-)

  jannetove

  SvarSlett
 6. Er det mykje fint i denne? Eg likar ikkje å kjøpe bøker utan å få sjå dei innvendig først. ;)

  SvarSlett