mandag 23. mai 2011

Hurra. Produktutvikling!


Visste du at det nå finnes sølvkuler som du kan pynte kake med, uten samtidig å risikere hele kaffeslabberasets tannlegeregninger?
Da jeg var lita hadde sølvkulene sjokoladekjerne. Det har ikke disse sølvperlene fra Dr. Oetker. Men myke og fullt spiselige, det er de. Kjøpt på en helt ordinær matbutikk på Fauske.
Hurra.


6 kommentarer:

 1. Ja det må jeg, si verden går fremover. Har brukt de harde sølvkulene som pynt noen ganger men har da måttet varne de som var på besøk og spist kake. Disse skal jeg prøve og få kjøpt inn, da kan jeg ta det litt meir med ro neste gang kake skal spises i huset.

  Pernilla

  SvarSlett
 2. Supert! Har leita lenge etter sånne. Og jeg som skal innom Fauske på lørdag, tror det må bli et stopp på Prix der, itillegg til den obligatoriske turen innom Fru Dahls:)

  SvarSlett
 3. Så flott, myke sølvperler tror jeg ikke at jeg har hørt om før. Hanne du som er så flink å skrive, se på denne linken:http://www.klikk.no/mote/altfordamene/mote/article672348.ece
  Ha ei flott uke!
  Klem : )

  SvarSlett
 4. Ja, jeg hørte om nyheten i går, dvs da var det gullfarga jeg hørte om. Sååå bra at disse endelig har kommet på markedet! Da jeg var liten, så var sølvkulene enda litt større enn dem du vanligvis kjøper nå og like harde!

  SvarSlett
 5. Jippi! Slutt på å knekke tennene da, har aldri fortsått hvorfor de sølvkulene skulle være så harde. Og ungene elsker dem jo.

  SvarSlett