lørdag 1. august 2015

Posemiks pluss mums


Jeg har sluttet å teste muffinsoppskrifter. I hvert fall hvis jeg fyser på vanlige, lyse muffins. Toro lager uansett de beste. Herlig myke, saftige, passe søte.

Her har jeg attpåtil fulgt rådet som står på posen: Tilsett friske bringebær og hakket hvit sjokolade. Det ble vanvittig godt. Og en ekstra spiss på det hele er det jo når man får blikkontakt med kakene før man spiser dem (se bildet under). Eller hur?


 

9 kommentarer:

 1. Herlige bilder. Skal prøve dem, greit med det andre har funnet ut er best ;o)
  God helg

  SvarSlett
 2. Ha,ha...herlige muffins med særpreg.

  SvarSlett
 3. Det enkle er ofte det beste, er det noe som heter. Toros muffinsmix gir gode muffins. Og så er det et godt utgangspunkt om man vil f.eks. tilsette noe selv sånn som du har gjort. Jeg har flere ganger lagd en variant med revet eple i røren og kanel og sukker på toppen. Blir som små eplekaker :)

  SvarSlett
 4. Haha, ser ut som gamle koner!
  Men jeg lurer på en ting - jeg prøvde også å lage de med bringebær og hvit sjokolade. Det ble veldig godt, men all sjokoladen falt til bunns, og ble nesten litt svidd siden jeg stekte muffinsene i brett (med papirformer også, men likevel...). Opplevde du dette, eller har du et lurt triks på lager?

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ingen triks, så jeg må nok ha hatt flaks :-) Jeg la ikke spesielt merke til om sjokoladen hadde falt til bunns, men den var i hvert fall ikke blitt svidd. Denne gangen brukte jeg tilfeldigvis noen former av papp, stek på stekebrett, ikke i muffinsbrett. Jeg vet ikke om det kan ha hatt noe å si for å unngå at sjokoladen ble svidd. Hvit sjokolade er jo en ømtålig sak, som fort kan medføre frustrasjoner i diverse kakebaking og konfektlaging.

   Slett
 5. Haha, så utrolig kule :D Og enig at Toro lager gode muffins - lurer på hvorfor det er så vanskelig å lage selv?

  SvarSlett