torsdag 3. februar 2011

Såååå mye fint!


Nye kataloger fra Stoff & Stil er rett rundt hjørnet. Jeg har allerede vært på nettsiden og snoket, og det er sååå mye fint.

Jeg tror jeg har en indre Sara sydame, for jeg blir alltid full av forestillinger om alt det flotte jeg skal lage når jeg blar i katalogene derfra.
Jeg var sant å si på nippet til å bestille både stoff og mønster til de to kjolene på bildet. Den venstre til meg, den høyre til eldstedatteren (som jeg tror ville like denne).

Men så kom jeg til å tenke på stablene med stoff og mønstre som allerede ligger på vent, fordi min indre sydame har fått det som hun ville mer enn en gang. Nå har jeg lovet jeg meg selv at jeg kan handle mer fra Stoff & Stil så snart noen av disse prosjektene er realisert. Ikke før.

Snusfornuft er ganske kjedelig. Men... fornuftig.

7 kommentarer:

 1. Flotte kjolar det der..
  Ha fin dag!

  SvarSlett
 2. Det var noen lekkre kjoler. Langt langt inne i meg bor det ikke en sydame men et ønske om og kunne sy. Det finnes så mye fine mønster, og tenk og kunne sy det selv. Den til venstre var min favoritt. Nå venter jeg spent på at katalogene skal komme i postkassa.
  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem Pernilla

  SvarSlett
 3. Ja, den ville hun like. Men ennå mer ville hun like en litt mer hverdagslig kjole, gjerne med litt lange ermer. Såee... :D Og aller, aller mest ville hun like å være hjemme i dag, host, snufs, nys :(

  SvarSlett
 4. Og mer enn alt det forrige tilsammen, ville hun likt litt tapet :D

  SvarSlett
 5. har nettopp sikla på katalogen på nett selv her. Vi bor jo sånn at endelig kan vi handle i den nye butikken i Oslo. Gubben har lova meg en tur dit, fikk jo ny superdoning til jul, en Pfaff 4.0 *dån* Skal sy og sy og sy.....

  SvarSlett
 6. som jeg skulle skrevet det selv.. Vurderer seriøst et sykurs, for jeg innbiller meg at jeg er en strååålende syerske som bare kan trylle frem flotte klær til hele familien..

  SvarSlett
 7. så nydelige kjoler! Og stoffer! Jeg tror jeg kan sy, men har aldri prøvd, så jeg venter til jeg kommer flyttende sånn at mamma kan redde meg om det trengs (noe jeg har en sterk mistanke om at det vil ;)

  SvarSlett