Som faste lesere kanskje husker: Handlelistene i pludrehanneheimen trenger gjerne dechiffrering.
Nå for tiden dukker kodeord VBA opp på lista oftere enn mor rekker å handle.
VBA er rett og slett forkortelse for Verdens Beste Appelsiner.
Nå har jeg selvsagt ikke smakt allverdens appelsiner, men appelsinene på Rema, av merket "100 % appelsin", har i flere år hatt denne hederstittelen hos oss. Så gode er de at jeg nesten må rasjoneres for ikke å spise meg aldeles gul på etterjulsvinteren.
Appelsiner er ekstra lettspiste om de serveres i oppskårne båter. Jeg har også funnet ut at båtene blir ekstra lekre om man kutter bort endestykkene og den hvite kanten - jeg gir opp å forklare hvordan, så jeg viser det i bilder.
Appelsiner er godt, og det spiser vi mye av nå på etterjulsvinteren og frem til påske. Tusen takk for tipset ditt.
SvarSlettHa en fin søndag:)
Hilsen
Grynet
Appelsinene for tiden er bare helt fantastiske
SvarSlettAppelsin = vår, NAM! - akkurat nå altså, ellers på året synes jeg det er litt så-som-så... Men altså: 100 % appelsin??!! Lurer på hvordan 80 % er...
SvarSlettFortsatt fin søndag :-)
Herlige appelsiner. Her har det gått i blodappelsin i en lang periode. Mr Darcy har samme oppkuttingsteknikk som deg.
SvarSlettVinter og appelsin er herlig:)
No fekk eg verkeleg lyst på appelsin :-)
SvarSlettHa fin ny veke i nord!
Jepp! Det er slik appelsiner skal serveres :-)
SvarSlett(100% appelsin er gode!)
Det går masse appelsiner om dagen, nydelige er de nå.
SvarSlett