søndag 6. februar 2011

Kodeord VBA


Som faste lesere kanskje husker: Handlelistene i pludrehanneheimen trenger gjerne dechiffrering.

Nå for tiden dukker kodeord VBA opp på lista oftere enn mor rekker å handle.

VBA er rett og slett forkortelse for Verdens Beste Appelsiner.

Nå har jeg selvsagt ikke smakt allverdens appelsiner, men appelsinene på Rema, av merket "100 % appelsin", har i flere år hatt denne hederstittelen hos oss. Så gode er de at jeg nesten må rasjoneres for ikke å spise meg aldeles gul på etterjulsvinteren.


Appelsiner er ekstra lettspiste om de serveres i oppskårne båter. Jeg har også funnet ut at båtene blir ekstra lekre om man kutter bort endestykkene og den hvite kanten - jeg gir opp å forklare hvordan, så jeg viser det i bilder.







7 kommentarer:

  1. Appelsiner er godt, og det spiser vi mye av nå på etterjulsvinteren og frem til påske. Tusen takk for tipset ditt.

    Ha en fin søndag:)

    Hilsen
    Grynet

    SvarSlett
  2. Appelsinene for tiden er bare helt fantastiske

    SvarSlett
  3. Appelsin = vår, NAM! - akkurat nå altså, ellers på året synes jeg det er litt så-som-så... Men altså: 100 % appelsin??!! Lurer på hvordan 80 % er...
    Fortsatt fin søndag :-)

    SvarSlett
  4. Herlige appelsiner. Her har det gått i blodappelsin i en lang periode. Mr Darcy har samme oppkuttingsteknikk som deg.

    Vinter og appelsin er herlig:)

    SvarSlett
  5. No fekk eg verkeleg lyst på appelsin :-)

    Ha fin ny veke i nord!

    SvarSlett
  6. Jepp! Det er slik appelsiner skal serveres :-)
    (100% appelsin er gode!)

    SvarSlett
  7. Det går masse appelsiner om dagen, nydelige er de nå.

    SvarSlett