torsdag 4. februar 2010

Kyllingkjøttboller med sting

Dette er en snarlaget, sunn og god middag med mye smak. Lag en stor porsjon når du først er i gang. Kjøttbollene tåler godt å fryses, og de smaker også godt som pålegg.
Kyllingkjøttboller
800 g kyllingkjøttdeig
1 ¼ ts salt
¾ ts pepper
10 ss vann
3 ts tørket basilikum

Alle ingrediensene røres sammen.
Form små boller og stek dem i middels varm panne med smør.

Serveres med kokt ris og en god salat.
Salaten på bildet består av ruccula, agurk, rødløk, tomat og lune selskapserter.


9 kommentarer:

  1. Kjøttboller er en favoritt i huset! Takk for oppskrift!

    SvarSlett
  2. Takk for enkel og sikkert god oppskrift!

    SvarSlett
  3. Tusen takk for oppskrift, dette ble middagen vår i dag. Kjempegodt:)
    Ha ei flott helg

    SvarSlett
  4. Takk for tipset! Skal jammen prøve disse kjøttbollene en gang:)

    SvarSlett
  5. Hei.

    Takk for kommentar inne hos meg =)
    Middagen så skikkelig god ut, så den oppskriften er lagret.

    Er forresten blitt din følger nr 118 =) Så får jeg kanskje flere gode mattips iløpet av 2010!

    Klem fra meg.

    SvarSlett
  6. Det ser kjempegodt ut. Ser at det allerede er noen som skal ha det på menyen.

    Dessverre hører jeg til dem som kjøper ferdige kjøttboller. Det funker det også.

    Astrid

    SvarSlett
  7. Så ut som kosemat dette ja .. kanskje noe å tenke på til helgekosen :o)

    Ha ei kjempefin helg - klemmer!!

    SvarSlett
  8. Mmm disse minner mye om noen jeg fant i kalorifattig kokeboka mi.. Kjempe gode var de :)
    Godt middagstips for neste uke. Hehe for helga er nok ferdigbokket når det kommer til middag :p
    Ha ei hærlig helg Hanne

    SvarSlett
  9. Lekkert! Ser og høres nydelig ut. God helg til deg, Hannemor:-)

    SvarSlett