mandag 11. januar 2010

Godt tilbehør


Frukt smaker godt som tilbehør til krydret middagsmat. Her er en vanlig Toro kyllinggryte piffet opp med kokosmelk og ekstra krydring, blant annet spiskummen og koriander.

Tilbehøret er agurk, tomat, mangoterninger, halve druer og tykke bananskiver rullet i kokos. En ypperlig smakskombinasjon! Pent å se på er det også.


8 kommentarer:

  1. Dette ser verkeleg spennende ut, ja! Kanskje noko å teste:)

    SvarSlett
  2. Det så deilig ut! Det frister ekstra med flotte farger.
    Ønsker deg en fin uke, klem :)

    SvarSlett
  3. Ser jo veldig lekkert ut. Litt skeptisk til frukt til middagen min jeg da.

    SvarSlett
  4. Å ...det så bare så godt ut , tror jeg " stjeler" det til middag i dag :)

    SvarSlett
  5. Hei, du. Siden du fant meg helt tilfeldig, måtte jo jeg sjekke ut deg. Kjempekoslig lesning og masse flotte bilder på bloggen din. Ordentlig kjekt å se.

    Hvem veit, kanskje vi snakkes videre?

    SvarSlett
  6. Det er så deilig med mange gode smaker sammen, jeg rett og slett elsker det. Det er kanskje det eneste jeg er litt usikker på nå med min diett for tiden. Jeg holder meg unna sukker, hvitt mel og halvfabrikater. Mange av de gode smakene bor jo i Neiland nå. ;-)
    Jeg har startet nedtellingen inne hgos meg, venter nemlig på en kjær venn.
    Alt godt fra Eirin

    SvarSlett
  7. Det så jo bare kjempegodt ut ;o) Rene kunstverket med farger og smaker ;o) Verdt å teste ut!

    SvarSlett