søndag 10. januar 2010

Mååååå jeg ut i dette været?


Sola skinner definitivt ikke i denne vinduskarmen, men katta ligger likevel langflat, kjenner varmen (fra vedovnen), maler muligens og ber med blikket om å værsåsnill-få-slippe-å-gå-uuuut.

Dere som fortsatt kjemper mot kuldegradene: Fem plussgrader og sildrende regn på ruta er ikke noe stas, det heller. Jeg savner faktisk 18 minus.
Uansett vær - håper alle har en fin, fin søndag!


15 kommentarer:

 1. Pusen min ligger langflat og kniper igjen øynene når vi nærmer oss han i redsel for å bli kaset ut i kulden. De er så søte de firbeinte vennene våre mer hale og værhår :) Angående bellas mittens så har jeg strikket flest par i alfa på grunn av at det er superwash garn. Siden jeg bruker eskimogarn mest til toving har jeg strikket kun ett par av vottene i det garnet pågrunn av nupping og jeg ser for meg at de blir tovet om de brukes en stund. Så personlig så foretrekker jeg alfa :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig pus du har. Her vil heller ikke kattene ut nå, men så har det vært -33 grader da. Yngstemann vil gjerne ut, men stopper nysende på dørstokken når jeg åpner døra. Nyser og nyser og så snur han. Har hatt kasse inne nå da det er så kaldt.
  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Helledussan, for en søt pus du har:) Her synes jeg regnet og plussgradene er myyye bedre enn 20 minus. Må jeg velge er jeg heller ute i regn enn i sprengkulde. Jeg er ikke særlig glad i å fryse,hehe. Ha en fin Søndag:))

  SvarSlett
 4. Hihi. Satt akkurat og tenkte det samme siden det øser ned og bakken til parkeringsplassen ser mer ut som en bob bane av is. Katter tenker kloke tanker noen ganger og hvet hva som er best for mennesker og dyr, så det så!

  Hilsen
  Annelive

  SvarSlett
 5. Nå måtte jeg flire litt. Har nettopp båret ut husets katt etter at hun først ville ut, men bråsnudde så snart ytterdøra ble åpnet. Og det er ikke på grunn av kulde. Nei, her er det regn og blåst og skikkelig speilholke. Kanskje hun er redd for å brekke lårhalsen? Ikke vet jeg, men ut måtte hun etter å ha vært inne hele natta. For noen dager siden, i 31 minus, var det ingen protester. Når hun da kom inn, var hun hvit i "bartene" av rim. Forstå det den som kan :-)

  SvarSlett
 6. Skjønner katten din godt jeg. Her er det også vanskelig å få kattene ut, men av og til bare må de. Da løper de rundt og gjør "fantestreker" for å bli kastet ut. Det er visst bedre enn å gå frivillig ut, av en eller annen grunn. Med omkring -30 grader ute det meste av døgnet er det rim i bartene og kloring på døra for å komme inn igjen etter få minutter.
  Selv om det er bra at kulden sørger for mindre flått og "mordersnegler" til sommeren hadde jeg gjerne sett at temperaturen steg til et sted mellom -10 og -20 grader snart. Heller det enn varmegrader og regn i hvertfall.

  SvarSlett
 7. Takker for oppmuntrende ord på bloggen min, og ikke minst for at du fant meg. For da fant jeg deg også!
  Herlig blogg du har! Falt for den med det samme!
  Likte godt innlegget ditt om forsetter;-) Og det om "Hvor er de late?" Kanskje fordi jeg er uføretrygdet...
  Ellers er det alltid kjekt med boktips og middagstips, for ikke å snakke om den søte pusen din. Herlig!
  Jeg håper det er greit at jeg linker deg?

  Og du...SKRIV BOK!
  Turid ;-)

  SvarSlett
 8. Skal være enig i at kuldegrader er bedre enn regn og varmegrader, ja. Håper ikke plussgradene kommer hit før i februar.

  SvarSlett
 9. Her er det fortsatt mange kuldegrader og katten vil definitivt ikke ut. Satte henne ut en tur i formiddag, men hun satt bare å mjauet på trappa, så det ble maks 10 minutter. Bedre inne i varmen ja! Ha en fortsatt god søndag! :)

  SvarSlett
 10. Sikke vejret har skiftet hos dig!!! Her er det 27 grader - alt for varmt. Vi har brug for regn. Hvor ser din kat sød us. KNUS

  SvarSlett
 11. Det er ikke greit å være pus i dette været. Pusen her i huset er ikke en gang i nærheten av utgangsdøra. Selv om det er bart og grønt gress ute.

  SvarSlett
 12. Det var et koselig bilde :)

  SvarSlett
 13. Så enig, så enig. Regn og isete veier er ikke mye til vinter å snakke om. Nydelig kattebilde. ;-)

  SvarSlett
 14. Høres kjent ut:) Her lurer katta seg vekk rett som det er, og kan klare å sove 12 timer i strekk. Og når han virkelig må ut, så kommer han rimelig kjapt snikende inn vinduet etter en visitt ute i det kalde.

  SvarSlett
 15. Joda, jeg ser det på hele katten, hehe. Katta mi er heller ikke så gira på å gå ut nå men heller tisse uten enn i samme kasse som *den katten* LOL Har nemlig besøk av en katt som har vært på rømmen siden juli. Så han skal få bo hos meg til han blir tryggere. Jeg vet at dyrevernlagene vil han skal få bli men jeg får se hva Pusemor sier først, hun er like ivrig etter det som katten din er ivrig etter å gå ut for tida nemlig;-)

  SvarSlett