torsdag 14. januar 2010

Lykkelige gjensyn


I går så vi sola igjen, etter at den har vært borte i mange uker. Det var utrolig godt. Da livner jeg til og får lyst til å vaske og ordne og bytte gardiner. Og pynte med noen friske blomster.

Tulipaner er midt i blinken. I morgen er det "Tulipanens dag", noe som markerer startskudd for årets tulipansesong, og denne uka har Coop Mega medlemstilbud på 20 tulipaner for 99 kroner.
Jeg lot meg friste. Buketten var så stor at jeg ikke fikk plass til alle tulipanene i den koselige, emaljerte mugga jeg kjøpte på IKEA før jul.
Og som om ikke sol og tulipaner er nok: Nå er appelsinene knallgode. Jeg har lagt min elsk på "100 % appelsin" på Rema foreløpig, men snart er det gode, billige appelsiner overalt. Fyll handlekorga med sødme, sunnhet og c-vitaminer, og nyt med verdens beste samvittighet.
Ha en strålende januardag!15 kommentarer:

 1. Ja, deilig med sol, tulipaner og appelsiner. Markerer vår. Herleg!!
  Håpa du har ein fin dag i sola :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg venter til Soldagen (her i Tromsø), da skal både tulipaner og solboller finne veien hit. Liker å være "symbolsk" og kjenner at det gjør godt.
  Deilige farger av alle slag har vi i vente nå. Oransje apelsiner, mange farger på tulipaner, sola, lysere og gladere klær, og mye annet.
  Gode ønsker fra Eirin

  SvarSlett
 3. Å nå fikk jeg påskestemning..

  Er ikke lenge før solen kommer tilbake på campinplassen vår heller, så da kan vi snart kose oss i solen.. deilig.

  Ha en fortsatt herlig uke, og kreativ helg.

  SvarSlett
 4. Jeg har også kjøpt tulipaner, det gjør jeg alltid når jeg har kastet ut jula. Og nu sitter jeg her og venter på våren, venter og venter......

  Ha en strålende dag der nord.

  Hilden en utfløtta nordlænning.

  SvarSlett
 5. Heldiggris som har fått sol. Her må vi vente til slutten av januar (lokalt i Oslo). Tror jeg må kjøpe noen tulipaner til trøst. :)

  SvarSlett
 6. Er virkelig deilig når sola endelig titter frem igjen. Har hørt snakk om at vi har fått den i Harstad og. Men på Borkenes der arbeidsplassen ligger er det enda en 14 dager før vi kan se den fra jobb i allefall.
  Du ga meg skikkelig lyst på appelsiner. Hører sola og vintertia til :)
  Ha en hærlig dag !!!!

  SvarSlett
 7. Tenker det var godt å se igjen sola ja!
  Nyyyydelige tulips! Blir så glad av friske blomster, må til coop å kjøpe inn til helga:)

  SvarSlett
 8. Heldig er dere-gleder mæ til vi kan feire sol fest.

  SvarSlett
 9. Så koselig og allsidig blogg du har .. her vil jeg gjerne komme på besøk igjen :o)

  La meg til som følger jeg :o)

  Ha en toppers torsdagskveld!

  SvarSlett
 10. nydelig bukett,tror det blir handling på coop i morgen gett;)og det med at appelsinene er gode nå,fikk jeg tips av ei gravid venninne i stad:)hun hadde visst problemer med å begrense appelsininntaket om dagen...:)fikk jeg jaggu lyst på appelsiner jeg også....tenk å sitte på fjellet i solveggen med appelsin og kvikklunch...mmmmm....klemmer fra Monja

  SvarSlett
 11. takk for tipset! Imorgon vert det coop x-tra etter jobb, for her skal det feirast, sjølv om det endå er nokre veker (trur eg) til me ser sola ;)

  SvarSlett
 12. Lekre tulipaner. Kjøpte en stor bukett til forrige helg,men nå er de kastet...de varer ei knapp uke. I alle fall mine...
  Vil du gjesteblogg på matsiden min, mens jeg er i India? Da hadde jeg blitt glad.
  Ha ei flott helg Hanne. : )

  SvarSlett
 13. Takk for trivelig hilsen:)
  Nydelige tulipaner, tror jeg må kjøpe meg en bukett til helga.
  Nå er det bare noen timer igjen til det er helg, og gjett hvem som har starta nedtelllinga...
  Ha ei trivelig helg!

  SvarSlett
 14. Nå får jeg virkelig lyst på en STOR bukett tulipaner! Så mange som har sagt det er tulipanens dag idag, så jeg får trø til og kjøpe :-)) Har en stor vase som har plass til 30, så da blir det vel det da :-))

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 15. Hei, hei og god helg til deg.
  Takk for kommentar på kjolen min. Jeg har kjøpt den i en liten lokal butikk her jeg bor, altså ingen kjedebutikk så jeg vet ikke hvor lett den er å få tak i andre steder.Jeg tror jeg kjøpte den siste de hadde, men de har mange fler i samme gate og er du intr så kan jeg sende deg nummeret til butikken på mail. To koselig jenter som eier den og jeg vet at de garantert sender deg klær om det er noe du vil ha fra butikken.

  SvarSlett