torsdag 5. mai 2011

Vil du se hva jeg pusler med?
Jeg er så glad i jul at datoene 23. og 24. uvilkårlig får meg til å tenke på - og snakke om - jul. Uansett hvilken måned i året det er.
Jeg driver min private nedtelling og annonserer at "nå er det bare ti måneder igjen til lillejulaften", eller "å, bare et halv år til julaften". (Dette driver gjerne omgivelsene til vanvidd. De har en lei tendens til å mislike å tenke på jul når den er langt unna.)


I mitt univers er det imidlertid ikke oppsiktsvekkende å kose seg med et julebroderi i april eller mai. Kombinasjonen av Påskelabyrinten på P1 og julebroderi på fanget var for eksempel ypperlig.

Jeg har altså falt for fristelsen å kjøpe materialsett til et håndlaget juletreteppe. Innfallet kom da jeg skulle innom garnbutikken som snarest på nyåret for å kjøpe et enkelt nøste babyull. Ut kom jeg med broderipakke til halv pris.

Ja-ja. Selv med mitt tempo burde det være overkommelig å ha dette juletreteppet ferdig innen sju måneder og nitten dager. Jeg kan jo gi dere en oppdatering når det er et kvartal igjen til lillejulaften :)


10 kommentarer:

 1. Wow,det må jeg si var litt av et prosjekt!! Lykke til videre med julebrodereiet og skal man få til alt før jul må man faktisk tenke litt jul hele året, så det då:)

  SvarSlett
 2. Hei!! Jeg jobber med julekalender for 2012, og er akkurat ferdig med Lucia..... så du er ikke alene!! Men man må naturlig nok ta andre mnd av året ibruk hvis man skal bli ferdig til jul....... AnneK:-)

  SvarSlett
 3. Hihi, du er ikke alene, jeg har også automatisk varsling til alle i nærheten hver 24. Nå er det x mnd igjen til jul!

  SvarSlett
 4. Så lur du er. Så slipper du å stresse med broderiet i siste liten. Det er jo så flott med sånne hjemmelagde julebroderier. Jeg har en drøm å brodere store duker til ungene mine (3 stk.), men tror ikke jeg skal ta meg "vann over hodet".
  Ei fin helg til deg:D

  SvarSlett
 5. Hihi, ja, hvorfor ikke :).

  Blir kjempefint! oppdatter gjerne :)

  SvarSlett
 6. Det er ikke småtterier du har gitt deg i kast med, men denne kommer til å bli lekker. Selv har jeg planer om å hekle både blomster og hjerter med tanke på jul. Dermed er vi to som er ute i god tid.

  Klem

  SvarSlett
 7. Det blir kjempefint! og siden du er ute i så god tid, blir det garantert ferdig til jul...tiden flyr! : )

  SvarSlett
 8. Det er jo tross alt i desse månadane me bør gjera julesyslerier, for me vil jo aller helst vera ferdige til jul ;)
  Nydeleg juletreteppe! ;)

  SvarSlett
 9. Lekkert! Mamma pleier å kjøpe sånne julebroderier på halv pris, så har hun dem å gjøre ferdig til neste jul:-) Blir kjempefint det juletreteppet:-) (For det er det det er, er det ikke?)

  SvarSlett
 10. hehe, utrolig bra!
  gled deg over julen du Hanne, når på året det måtte være ;)

  SvarSlett