YESS - denne tar vi gjerne "fem om dagen" av :-) |
Vi måtte helt til midten av august før sommervarmen meldte seg. Nå smaker det til gjengjeld skikkelig godt med idEriks hjemmelagde mangoispinner. De er laget i Julies ispinneformer, kjøpt på en kjøkkenbutikk i Narvik for noen uker siden.
Mangois - noen stykker
200 g sukker
3 dl vann
2 modne mango
3 lime
Kok opp sukker og vann. Kok sukkerlaken i 5 minutter og avkjøl. Press saften fra lime.
Rens mangoene og kjør fruktkjøttet til glatt pure med limesaften. Bland sammen mangopuré og sukkerlake.
Fyll pureen over i ispinneformer, frys ned og gled deg til den er ferdig!
Sorbeten kan også fryses i en iskremmaskin. Eller helles i en bolle og puttes i fryseren; denne kan du evt. røre godt opp hvert 20. minutt (hvis du husker/gidder - dette er for å unngå isnåler i sorbeten).
Håper solen skinner der du er, og at dagen er fin!
Høres nydelig godt ut :D
SvarSlettMmm, dette hørtes godt ut :)
SvarSlett